Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség ilyen miatt búcsút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ilyen miatt búcsút inteni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszéltem tegnap és megkértem h kicsit figyeljen a rendre, meg ne vegyen ruhákat ha nem képes elpakolni a tisztákat sem. Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar. Mindezt olyan les.rom hangnemmel közönnyel mondta.. Meg h ennyivel segíthetnék..

Én ugyanugy viszem a háztartást is, kiteregetek stb.és ugyanúgy dolgozok is..

Ő gyereket akar hamarosan de én így nem h ez indok legyen bármi kötelezettség nem végzésére h sokat dolgozok..és ha lesz gyerek akkor az lesz az indok h azért nem csinaltam mert nekem ott a gyerek..

31f

2019. febr. 13. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Itt nem a legnagyobb baj az elpakolás hanem az, hogy valamit azért tesz/nem tesz, hogy a másikat bosszantsa így másiknak ugye rosszat tegyen.

Ha erről szól egy kapcsolat, hogy a egymással kicsesszünk akkor mi értelme?

2019. febr. 15. 13:55
 22/23 anonim ***** válasza:
Én nem élnék egy ilyen igénytelen rendetlen nővel. Neked.kell.tudni, hogy számodra elviselhető-e ez egy életen át
2019. febr. 15. 14:06
 23/23 anonim ***** válasza:

21-es, ez felett mindenki elsiklott.

Szovegertesi problemak :D

2019. febr. 15. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!