Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség ilyen miatt búcsút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ilyen miatt búcsút inteni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszéltem tegnap és megkértem h kicsit figyeljen a rendre, meg ne vegyen ruhákat ha nem képes elpakolni a tisztákat sem. Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar. Mindezt olyan les.rom hangnemmel közönnyel mondta.. Meg h ennyivel segíthetnék..

Én ugyanugy viszem a háztartást is, kiteregetek stb.és ugyanúgy dolgozok is..

Ő gyereket akar hamarosan de én így nem h ez indok legyen bármi kötelezettség nem végzésére h sokat dolgozok..és ha lesz gyerek akkor az lesz az indok h azért nem csinaltam mert nekem ott a gyerek..

31f

2019. febr. 13. 08:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
A másik fél egy kapcsolatban általában olyan, amennyit ki tudsz hozni belőle. Az egy dolog, hogy ő maga nem igényli a rendet, de ha a kedvedért se hajlandó mindimélis jelét mutatni a változásnak, akkor az kb annyit tesz, hogy nem szerelmes, max vágyai vannak irántad
2019. febr. 13. 13:19
 12/23 anonim ***** válasza:
18%

Ebbe bele ne fröcskölj, mert véged van.

32/f

2019. febr. 13. 16:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Vagy pl a zacskóból kivette a cuccot az üres zacskót nem tette a többihez hanem ott hagyta ahol volt
2019. febr. 13. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Úristen!
2019. febr. 13. 18:46
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj kèrdező, hogy te vagy a látássèrült anyucipicifia díszpinty, akit itt már jónèhány kèrdès által megismerhettünk.

Mint tudjuk, te minden ló..sz miatt veszekszel vele. Tènyleg, minden baromság miatt, amikben többnyire igazad sincs.

Így nèzve már persze, hogy elege van, ès csak flegmán odaveti, hogy akkor rakd el te.

2019. febr. 13. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Tényleg olyan fontos a nejlonzacskó, meg a többi, hogy ezen múljon a kapcsolat?

Ha nem tud normálisan hozzád szólni, az tényleg baj, de gyerekkel vagy állandóan pakolsz és megőrülsz, vagy elengeded a négy sarokra kihúzott lakást.

2019. febr. 13. 20:02
 17/23 Karena26 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Szereted te azt a nőt, ha ilyeneken kötözködsz vele? Igen. Miért nem te rakod el, ha téged zavar?

Szörnyű lehet kapcsolatban lenni valakivel, aki nagyítóval keresi az emberben a hibát.

2019. febr. 15. 11:02
 18/23 anonim ***** válasza:

Azert az, ha azert nem teszi el a ruhat, mert neki igy Jo, vagy azert mert tudja, hogy a masikat zavarja es direkt bosszantani akarja az ket kulonbozo dolog.

Az elsot meg lehet beszelni, a masodiknal nem erdemes, mert ott mar semmi nincs.

A kerdesbol kiindulva! Nem igazan tudhatjuk, hogy mi van a hatterben.

En mondjuk pakolnek, ha valaki csak bosszantani akarna.

2019. febr. 15. 11:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Macskás néni férfi változata :)
2019. febr. 15. 12:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de nézzük meg fordított nemnél a helyzetet.

"Sziasztok! A pasim nem dobja ki a szemetet, és nem pakolja el a ruháit. Mit tegyek?"

Válaszok: "Jesszus, milyen rinyap1na vagy, én már rég kib8szt8lak volna" "Mondjuk pakolj el te? Szegény egész nap dolgozik, te is megcsinálhatnád" "Téged idegesít, nem őt."

Kb valami ilyesmi lenne. De kedves kérdező, ha téged ez ennyire zavar, és emiatt kételkedsz abban, hogy jó anya lenne, akkor b8szd ki mint macskát sz8rni, és happy end.

(Mellesleg, ennyiből kár rámondani, hogy trehány. Én se szeretem elpakolni a ruháimat, mert alig van helyem. Amíg nem veszek rendes gardróbot, addig én se tudom elpakolni, ettől nem vagyok trehány ;))

2019. febr. 15. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!