Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ilyen miatt búcsút inteni?
Barátnőmmel beszéltem tegnap és megkértem h kicsit figyeljen a rendre, meg ne vegyen ruhákat ha nem képes elpakolni a tisztákat sem. Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar. Mindezt olyan les.rom hangnemmel közönnyel mondta.. Meg h ennyivel segíthetnék..
Én ugyanugy viszem a háztartást is, kiteregetek stb.és ugyanúgy dolgozok is..
Ő gyereket akar hamarosan de én így nem h ez indok legyen bármi kötelezettség nem végzésére h sokat dolgozok..és ha lesz gyerek akkor az lesz az indok h azért nem csinaltam mert nekem ott a gyerek..
31f
Szerintem ez a lány (nő?) szimplán igénytelen. A kisbaba mellett ideje sem lesz a rendre, nem hogy kedve. Ha ő neki kellemes nézegetni a ruháit szana - szét, akkor nézegesse. Oké, hogy az itt válaszadók közül mindenki azt írja, hogy tökéletes társ nincs, akkor velük közlöm, hogy a férjem kb 30 éven keresztül a földre szórta a ruháit, úgy és ott ahogy épp haza ért és levetkőzött. Aztán szépen megkértem, hogy legyen szíves a szennyesig elvinni őket, ennyivel segítsen nekem. Ő dolgozik többet, én meg a házi munkával foglalkozom többet. Tudjátok mit felelt a kérésemre? Hát el sem hiszitek : persze drágám, igazad van, figyelni fogok. (Természetesen harminc évnyi szokást nem lehet hirtelen átalakítani, de látom rajta, hogy tényleg igyekszik.)
Nem azt vágta a fejemhez, hogy 'pakold el ha nem tetszik ' nálunk ez a stílus nem működik, mi tiszteljük egymást, és ezek olyan apróságok, semmibe sem kerülnek megtenni az életünk szerelméért, nem igaz?
"Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar."
Ennyit kell tudni.
Nekem ilyet mondott volna a párom, főleg le.zaron stílusban, fogtam volna egy kukás zsákot, úgy elpakoltam volna a cuccait, csak pislog.
Gyereket akar? Valakivel, akit direkt bosszant? Nee. Te se.
9-es, segítek : 30 pár éves volt, amikor megismertem a mostani férjem, az egész addigi életében földre dobálta a ruháit, mert az édesanyja nem tanította meg, hogy maga után elpakoljon, illetve nem tudom korábbi kapcsolataiban hogy működött, nem is érdekel.
Lehet félreérthetően írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!