Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség ilyen miatt búcsút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség ilyen miatt búcsút inteni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszéltem tegnap és megkértem h kicsit figyeljen a rendre, meg ne vegyen ruhákat ha nem képes elpakolni a tisztákat sem. Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar. Mindezt olyan les.rom hangnemmel közönnyel mondta.. Meg h ennyivel segíthetnék..

Én ugyanugy viszem a háztartást is, kiteregetek stb.és ugyanúgy dolgozok is..

Ő gyereket akar hamarosan de én így nem h ez indok legyen bármi kötelezettség nem végzésére h sokat dolgozok..és ha lesz gyerek akkor az lesz az indok h azért nem csinaltam mert nekem ott a gyerek..

31f

2019. febr. 13. 08:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Ez a kapcsolat is totál felesleges,ha a párodnak nevezett valaki,akivel közös gyereket akartok ilyen hangnemben beszél veled.Már most,mi lesz később?Hol a tisztelet,a megbecsülés,mert több házimunkát végzel férdiként,ő meg nem hogy 9r7lne még bele is sza...ik a szoba közepére.Kis tùlzással.Mi az hogy tedd el a ruháit,ha zavar?mMi vagy Te házvezetőnő?
2019. febr. 13. 09:04
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azt tudom hogy rengeteget kell tűrni a másik javára hogy elkerüljük a nagy veszekedéseket mert ha mindenből ügyet csinálunk megbolondulnánk.Azt hallottam egyszer hogy vita sem lenne ha a férfi"süket" lenne a nő pedig "vak". Ezt a ruhás dolgot azért Nehogy összefüggébe hozd már a gyerekvállalással.
2019. febr. 13. 09:13
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Ints búcsút, aztán majd a következőnél, vagy az azutáninál, vagy az azutáninál majd egyszercsak rájössz, hogy az együttélés nem csak rózsaszín vattacukorfelhőből áll...
2019. febr. 13. 09:20
 4/23 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem ez a lány (nő?) szimplán igénytelen. A kisbaba mellett ideje sem lesz a rendre, nem hogy kedve. Ha ő neki kellemes nézegetni a ruháit szana - szét, akkor nézegesse. Oké, hogy az itt válaszadók közül mindenki azt írja, hogy tökéletes társ nincs, akkor velük közlöm, hogy a férjem kb 30 éven keresztül a földre szórta a ruháit, úgy és ott ahogy épp haza ért és levetkőzött. Aztán szépen megkértem, hogy legyen szíves a szennyesig elvinni őket, ennyivel segítsen nekem. Ő dolgozik többet, én meg a házi munkával foglalkozom többet. Tudjátok mit felelt a kérésemre? Hát el sem hiszitek : persze drágám, igazad van, figyelni fogok. (Természetesen harminc évnyi szokást nem lehet hirtelen átalakítani, de látom rajta, hogy tényleg igyekszik.)

Nem azt vágta a fejemhez, hogy 'pakold el ha nem tetszik ' nálunk ez a stílus nem működik, mi tiszteljük egymást, és ezek olyan apróságok, semmibe sem kerülnek megtenni az életünk szerelméért, nem igaz?

2019. febr. 13. 09:47
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké itt most nem így válaszolt a hölgyemény de nem tudjuk hogy máskor is ilyen a modora vagy csak rossz napja volt.Lehet trrhny de lehet csak sietett valamiért.Ki tudja mióta vannak együtt stb.Egy momentumot mondott a kérdező.Erre csak általánosságban lehetett válaszolni ahogy feljebb tettem.
2019. febr. 13. 09:59
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
4-es vagyok. Igazad van ötös válaszoló.
2019. febr. 13. 10:07
 7/23 anonim ***** válasza:
67%
5-ös vagyok neked is igazad van 4-es.
2019. febr. 13. 10:39
 8/23 anonim ***** válasza:
41%

"Erre mondta h ha zavar akkor tegyem el, direkt nem teszem el mert tudom zavar."

Ennyit kell tudni.

Nekem ilyet mondott volna a párom, főleg le.zaron stílusban, fogtam volna egy kukás zsákot, úgy elpakoltam volna a cuccait, csak pislog.

Gyereket akar? Valakivel, akit direkt bosszant? Nee. Te se.

2019. febr. 13. 11:27
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
30 év után kezdett el zavarni a ruha a földön?
2019. febr. 13. 12:38
 10/23 anonim ***** válasza:
51%

9-es, segítek : 30 pár éves volt, amikor megismertem a mostani férjem, az egész addigi életében földre dobálta a ruháit, mert az édesanyja nem tanította meg, hogy maga után elpakoljon, illetve nem tudom korábbi kapcsolataiban hogy működött, nem is érdekel.

Lehet félreérthetően írtam.

2019. febr. 13. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!