Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne szülnöm 22-23 évesen?
Ez az ideális kor, ah mostanában sokan jóval későbbre halasztják is.
A elírásodból meg nem úgy tűnik, hogy elhagyna, mert gyerek születik a családba.
Cselezgetni az nagyon méltatlan dolog volna - marha gyorsan felejtsd el!!!
Az ex-feleségemnek is voltak női bajai, és a végén nem is sikerült kihordani egy terhességet sem, szerintem ezek a bajok is elég nyomós okok arra, hogy ne várjatok.
De egy hónappal az esküvő előtt azért meg lehet az ilyet beszélni - ha nem, akkor meg ne mondj igent!
Arra sose vegyél mérget, hogy nem hagy el, ha cselezgetsz! Szerinted mit lépne, ha rájön, hogy nem használod a pesszáriumot? Azt ugyanis szex közben lehet érezni!
Eleve addig ne akarj szülni, amíg nincs még annyi munkaviszonyod, hogy gyed-et kapj!
Teljesen mindegy, hogy elvileg mennyit keresnél, ha gyakorlatilag nem találsz normális állást. Nincs rá garancia, hogy amint végzel, egyből felvesznek.
Ez azért is fontos, mert gyed nélkül rendesen kib.ol mindenkivel.
Vagyis van kb. 2 éved, hogy rá tudd hangolni, hogy ő is babázni akarjon. Aztán jöhet a gyerek! Árverés nélkül.
Amíg ilyeneken jár az eszed, addig nem vagy elég érett egy gyerekhez.
Én gyerekpárti vagyok, de azt mondom, azért gondold át. Ennek nem így kell megtörténnie, hanem KÖZÖS döntéssel. Neki is akarni kell, ahogy neked.
Ha már átbeszéltétek többször és tartja ezt a 6-7 évet, akkor el kell fogadni, hogy most ő még nem áll készen.
Tudja a problémádat? Beszéltetek erről? Tisztában van az érzéseiddel?
Én nem tartom korainak pl 23 évesen. (én 26 évesen szültem).
De nyilván a többségnek még korai.
De neked kell érezned, hogy anyagilag, érzelmileg mennyire állsz készen, vagy téged is igazából a kényszer vezérel?
Semmiképp se verd át! Kell találnotok egy megfelelő időpontot, ami mindenkinek elfogadható (valahol félúton, mondjuk 2-3 év múlva?).
Én borzasztóan becsapva érezném magam, ha a párom ilyennel trükközne.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!