Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség lenne szülnöm 22-23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne szülnöm 22-23 évesen?

Figyelt kérdés
Most 21 vagyok, augusztusban lesz az esküvőm, a fősulit is most végeztem el. A párom 28 éves, jól kereső állása van, én is jó fizetésre számíthatok a végzettségemmel. De vannak bizonyos női problémáim, és tartok attól, hogy később nem vagy csak nagyon nehezen eshetek teherbe. Emellett vágyom is gyerekre. Párom is szeretne, nagyon felelősségteljes, szerető férfi. Ő úgy van vele, hogy várna a gyerekkel még 6-7 évet. Nekem ez nagyon sok, a testemnek is. Ugyanakkor azt biztosra tudom, hogy ha teherbe esnék, nem vetetném el, ha otthagyna is felnevelném a gyereket. Abban is biztos vagyok, hogy nem hagyna el, elfogadná, ha fiatalabb korban szülnék. Szerencsére itthonról is tudok munkát végezni, nem várnám el hogy teljesen tartson el minket. Hülyeség lenne kicsit cselezni? Nem szedek gyógyszert, óvszert se használunk, hanem pesszáriumot. Szóval rajtam múlik minden. Ha tudnám biztosra hogy nem akarja, akkor nem próbálkoznék ezzel, de ebben az esetben talán megengedhető, nem? És így szülés után még bőven tudnék karriert építeni is.
2017. júl. 5. 12:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Átverni gusztustalan dolog lenne, még akkor is, ha biztos vagy benne, hogy nem hagyna el. Beszéljétek meg, kössetek valami kompromisszumot (mondjuk ne 6-7 év legyen, hanem 3-4).
2017. júl. 5. 13:00
 2/24 AchromaticSmarties ***** válasza:
0%
Szülni sosem hülyeség, még 15 évesen sem, te pedig már 21 vagy. A gyerek a legnagyobb ajándék a világon! Bár minden nő minél hamarabb megtapasztalhatná ezt az áldást az Úr Istentől! :-) <3 ^^
2017. júl. 5. 13:08
 3/24 anonim ***** válasza:
65%

Ez az ideális kor, ah mostanában sokan jóval későbbre halasztják is.

A elírásodból meg nem úgy tűnik, hogy elhagyna, mert gyerek születik a családba.

Cselezgetni az nagyon méltatlan dolog volna - marha gyorsan felejtsd el!!!

Az ex-feleségemnek is voltak női bajai, és a végén nem is sikerült kihordani egy terhességet sem, szerintem ezek a bajok is elég nyomós okok arra, hogy ne várjatok.

De egy hónappal az esküvő előtt azért meg lehet az ilyet beszélni - ha nem, akkor meg ne mondj igent!

2017. júl. 5. 13:09
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Itt az a fontos, hogy lehetőleg KÖZÖS döntés legyen a baba és az, hogy mindketten tényleg elég érettnek érezzétek magatokat, a kor faktor még nem hinném, hogy erősen bejátszana. ( én 42 , a oárom 39 volt amikor gyermekünk lett)
2017. júl. 5. 13:20
 5/24 anonim ***** válasza:
92%

Arra sose vegyél mérget, hogy nem hagy el, ha cselezgetsz! Szerinted mit lépne, ha rájön, hogy nem használod a pesszáriumot? Azt ugyanis szex közben lehet érezni!

Eleve addig ne akarj szülni, amíg nincs még annyi munkaviszonyod, hogy gyed-et kapj!

Teljesen mindegy, hogy elvileg mennyit keresnél, ha gyakorlatilag nem találsz normális állást. Nincs rá garancia, hogy amint végzel, egyből felvesznek.

Ez azért is fontos, mert gyed nélkül rendesen kib.ol mindenkivel.

Vagyis van kb. 2 éved, hogy rá tudd hangolni, hogy ő is babázni akarjon. Aztán jöhet a gyerek! Árverés nélkül.

Amíg ilyeneken jár az eszed, addig nem vagy elég érett egy gyerekhez.

2017. júl. 5. 13:21
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Felfordul tőled a gyomrom, Kérdező! Komolyan mondom, a női nem szégyene vagy! Át akarod verni azt, akit állítólag szeretsz. Mellesleg munkaviszony nélkül akarsz elmenni szülni? Miből fogsz élni a terhesség alatt, meg amíg pici a gyerek? Ahhoz, hogy megengedje a munkáltató, hogy otthonról dolgozz, előbb kőkeményen bizonyítanod kell személyesen. Ha meg vállalkozó leszel, akkor egy vállalkozás beindítása nagyon sok munka. Egyébként nem rossz, hogy előbb szülsz, és utána már úgy jelentkezhetsz munkahelyre, hogy te már "letudtad" a babázást, nem fogsz már emiatt évekre kiesni. De ezt a "trükközést" nagyon nem kellett volna. Ez nagyon gáz.
2017. júl. 5. 13:25
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
"Ha tudnám biztosra hogy nem akarja..." - de hiszen tudod, hogy MOST jelenleg nem akarja, hanem meg varna vele. Ez nem azt jelenti, hogy most rogton gyereket akar ugy, hogy atcseszed a fejet. Nem is ertem, hogy egy ertelmes nonek hogyan jut eszebe ilyen undorito dolog. Mutasd inkabb meg neki ezt a kerdest, aztan mar szaladhatsz is keresni valakit, aki most azonnal gyereket akar.
2017. júl. 5. 13:50
 8/24 anonim ***** válasza:
61%
Azt a nézetet is osztom,hogy attól még,hogy nőgyógyászati problémáid vannak,még gerinced lehetne.Tényleg beszéld meg a pároddal,hogy van ez a problémád és te nem akarsz ennyi időt várni a gyerekkel.Ha szeret,akkor enged valamennyit ebből a 6-7 évből.Valószínűleg a nőgyógyász is elkerülhetetlen lesz a ti esetekben,oda is jobb,ha közösen mentek.
2017. júl. 5. 13:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Én gyerekpárti vagyok, de azt mondom, azért gondold át. Ennek nem így kell megtörténnie, hanem KÖZÖS döntéssel. Neki is akarni kell, ahogy neked.

Ha már átbeszéltétek többször és tartja ezt a 6-7 évet, akkor el kell fogadni, hogy most ő még nem áll készen.

Tudja a problémádat? Beszéltetek erről? Tisztában van az érzéseiddel?

Én nem tartom korainak pl 23 évesen. (én 26 évesen szültem).

De nyilván a többségnek még korai.

De neked kell érezned, hogy anyagilag, érzelmileg mennyire állsz készen, vagy téged is igazából a kényszer vezérel?

2017. júl. 5. 13:57
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp se verd át! Kell találnotok egy megfelelő időpontot, ami mindenkinek elfogadható (valahol félúton, mondjuk 2-3 év múlva?).

Én borzasztóan becsapva érezném magam, ha a párom ilyennel trükközne.

28/N

2017. júl. 5. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!