Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség lenne szülnöm 22-23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne szülnöm 22-23 évesen?

Figyelt kérdés
Most 21 vagyok, augusztusban lesz az esküvőm, a fősulit is most végeztem el. A párom 28 éves, jól kereső állása van, én is jó fizetésre számíthatok a végzettségemmel. De vannak bizonyos női problémáim, és tartok attól, hogy később nem vagy csak nagyon nehezen eshetek teherbe. Emellett vágyom is gyerekre. Párom is szeretne, nagyon felelősségteljes, szerető férfi. Ő úgy van vele, hogy várna a gyerekkel még 6-7 évet. Nekem ez nagyon sok, a testemnek is. Ugyanakkor azt biztosra tudom, hogy ha teherbe esnék, nem vetetném el, ha otthagyna is felnevelném a gyereket. Abban is biztos vagyok, hogy nem hagyna el, elfogadná, ha fiatalabb korban szülnék. Szerencsére itthonról is tudok munkát végezni, nem várnám el hogy teljesen tartson el minket. Hülyeség lenne kicsit cselezni? Nem szedek gyógyszert, óvszert se használunk, hanem pesszáriumot. Szóval rajtam múlik minden. Ha tudnám biztosra hogy nem akarja, akkor nem próbálkoznék ezzel, de ebben az esetben talán megengedhető, nem? És így szülés után még bőven tudnék karriert építeni is.
2017. júl. 5. 12:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
77%
Én 23 évesen szültem a fiamat, a lányomat 26 évesen, mindegyiket KÖZÖSEN terveztük. Nagyon jó fiatal szülőnek lenni. Beszéljetek róla sokat, hátha megváltozik a véleménye. Az átverés gusztustalan dolog, ezt szerintem te is érzed, egyáltalán nem megengedhető egy kapcsolatban. Ráadásul a gyermeked jövőjéről is döntesz, mert hát nem lehetsz benne biztos, hogy azokután hogy átvered, még veled is marad.
2017. júl. 5. 14:23
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

A legaljasabb dolog, amikor egy nő szándékosan abbahagyja a védekezést, annak ellenére is,hogy a párja még nem akar gyereket.

Üljetek le, beszéljétek meg, legyen napirenden a kérdés

És menj el egy jó orvoshoz és pontosan derítsd ki,hogy tényleg nehéz lesz -e teherbe esned stb.. Mert a kérdésből nem derül ki pontosan, hogy ez biztos vagy csak sejted.

De ne verd át.Nem jobb lenne neked is,ha mindketten akarnátok a gyereket és alig várnátok,hogy pozitívat mutasson a teszt?

Miért érzed úgy,hogyha átvered ,akkor az jó lesz?

Van olyan ismerősöm aki így esett teherbe..Már 10 fölött van a gyerek és még mindig sérelmezi az apuka,hogy így lett terhes..Annak elleére,hogy imádja a gyereket.. Nem korrekt egyszerűen, hogy ő megbízik benned,hogy használod a pesszáriumot, te meg direkt úgy csinálod,hogy ne működjön.

Ez olyan, mintha te nem akarnál gyereket és a pasi az összes kotont kilyukasztaná titokban és úgy intézné,hogy ne vedd észre.

2017. júl. 5. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Ha kiderülne, hogy a párom ehy ilyen dologban át akar verni, akkor is szakítanék, ha egyébként szeretném. Életveszélyea olyan emberrel együtt lenni, mint amilyen te vagy. Becsapnád a párodat egy életre
2017. júl. 5. 15:14
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Én beadnám a válást, na engem cseleznél ki. Gyerek Vagy még nagyon. Nem dolgoztál felnőttként, fogalmad nincs a felnőtt munka világáról. Jó fizetésre számíthatsz? és ha nem jön be, vagy valami más jön közbe? Van félre tett pénzed? Ha valami baleset, betegség jön közbe és nem lesz ott a párod jó fizuja? Még semmi alapotok. Remélem mondjuk legalább együtt éltetek már pár éve. Igaza van a párodnak, hogy bőven ráértek 6-7 évet. Ne a párod pénzére számíts, az egész fogalmazásodból az jön le.
2017. júl. 5. 15:53
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Eszed semmi. Mikor voltál önálló? Mit akarsz nevelni egy gyereken,ha Te magad is ilyen gyerek eszű Vagy? Milyen példát mutatnál? Eddig anyuciék nyakán, ha együtt is éltetek és diákmunkáztál nem ugyan az, mint most férj és a nagybetűs melós élet. Nagyon hamar ráfogsz jönni, hogy Te nem is így képzelted ez. A férjed meg rájön, hogy át lett vágva és ki b...z, mint azt a bizonyos macskát sz...ni. Bár jobb lenne esküvő előtt ha rájönne milyen számító nő Vagy.
2017. júl. 5. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Át akarod b..szni ne tedd,mert kivágna,én legalábbis ezt tenném.

Naiv és tudatlan vagy.

Ha csak nem olyan szakmád van amire iszonyat kereslet van lásd szoftverfejlesztő,matematikus vagy fizikus,gazdasági elemző akkor meg fogod szivni.

És ha a pasi elhagy mit fogsz csinálni gyerekkel a nyakadon?

Igaza van,ő még épiteni akarja magát,fogalmad sincs mennyi egy gyerek meg mennyi lemondással jár,elképzelésed sincs,amikor nem mehettek habzsidőzsizni mert a gyerekre kell a zseton nem veheti meg azt az ember amit akar,nem tudtok menni nyaralni mert gyerekkel nehéz.

Nem egyszerá,inkább várj még 10 évet és épitsd fel a karriered és hagyd a párod is épüljön.

Nem,nem érsz rá karriert épiteni,persze ha piacképes diplomád van talán de akkor is minnél hamarabb el kell kezdeni.

2017. júl. 5. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

>kicsit cselezni

Ez szerinted kicsi csel, te alávaló, hitvány fos? :D

Remélem, troll.

2017. júl. 5. 16:47
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Elég undorító már az is, hogy felmerült benned az ilyen fajta átverés gondolata. Mindenkinek lehet saját véleménye a gyerekvállalással kapcsolatban. Szerintem jobb egy házasság első 5-6 + évét kettesben kiélvezni, és csak 30 után gyereket vállalni aki akar. De ez az én véleményem.

Én nem akartam volna soha huszonévesen gyereket, szerintem hülyeség ilyen korán lekötni magát az embernek így. 22-26 évesen még pláne nem. De ezt mindenki maga tudja, hogy mire vágyik.

Nálunk is vannak problémák ilyen téren, mindkettőnknél, de mi ezt régóta tudjuk, így nincs tervben egyáltalán az, hogy gyerekünk legyen. Maga a csoda lenne, ha mégis lenne. Eleve 30 éves korom után terveztük, amikor még ez beszédtéma volt köztünk. Abban egyetértünk, hogy se gyógyszeres kezeléseket, se lombikot, semmi mesterséges beavatkozást nem szeretnénk ilyen téren, és örökbe fogadni sem akarunk.

Úgy vagyunk vele, hogy ha jön egy gyerek akkor természetes úton jöhet. 5,5 éve vagyunk házasok, még van erre 5-7 évünk. Ha nem esek teherbe és nem lesz gyerek, az sem tragédia. Nekünk kettesben is jó, nem érezzük úgy, hogy mindenáron gyerek kell. De pl 38 éves korom után már semmiképp nem szeretnénk, szóval akkor újra elkezdünk majd védekezni.

Soha semmilyen esetben nem megengedett, hogy becsapod, átvered a párodat. Gusztustalan húzás. Már a szándék is az. Azt pedig ne vedd biztosra, hogy nem hagyna el. Rengeteg nőt otthagyott már a párja, a gyerekével együtt.

Hidd el, egy pasit nem lehet gyerekkel megfogni, ha menni akar akkor menni is fog. Akkor pláne hülye lenne veled maradni, ha megtudná, hogy átvágtad, és szándékosan estél hamarabb teherbe.

2017. júl. 5. 18:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a "cselezős" részhez nem értem, azt gondoltam, nem hülyeség, hiszen megvan hozzá a megfelelő háttered.

De ha ilyen gyerekes vagy, hogy suttyomban felhagysz a védekezéssel, párod tudta nélkül - akkor még nem állsz készen mentálisan. Nem is értem miért nem beszéled meg vele őszintén. Ő a párod, vele akarod leélni az egész életed, és te azzal alapoznád meg a jövőtöket, hogy átvered?

2017. júl. 5. 19:45
 20/24 anonim ***** válasza:

Önmagában nem tiltott ilyen korban szülni, ha adottak a feltételek. Ismerősi körben nem egy csaj van, aki hozzád hasonlóan korán házasodott, és babáztak is - mostanra már többedik babánál járnak mind. :)

Viszont, végigolvasva a kifejtésed...

NE! Kizárólagosan és tökéletesen egy hatalmas NEM! Tök mindegy, fel tudnád-e nevelni, vagy mi lenne később, egy ilyen témában átvágni a másik felet tökéletes eszköz arra, hogy azelőtt vágd tönkre a házasságod, hogy egyáltalán elkezdődött volna.

Beszélgessetek sokat, alakuljon ki egy kompromisszum, legyen 2-3-4, akármennyi év a 6-7 helyett, de az, hogy titokban ess teherbe, a létező legrosszabb és legostobább ötlet.

2017. júl. 6. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!