Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hülyeség lenne szülnöm 22-23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség lenne szülnöm 22-23 évesen?

Figyelt kérdés
Most 21 vagyok, augusztusban lesz az esküvőm, a fősulit is most végeztem el. A párom 28 éves, jól kereső állása van, én is jó fizetésre számíthatok a végzettségemmel. De vannak bizonyos női problémáim, és tartok attól, hogy később nem vagy csak nagyon nehezen eshetek teherbe. Emellett vágyom is gyerekre. Párom is szeretne, nagyon felelősségteljes, szerető férfi. Ő úgy van vele, hogy várna a gyerekkel még 6-7 évet. Nekem ez nagyon sok, a testemnek is. Ugyanakkor azt biztosra tudom, hogy ha teherbe esnék, nem vetetném el, ha otthagyna is felnevelném a gyereket. Abban is biztos vagyok, hogy nem hagyna el, elfogadná, ha fiatalabb korban szülnék. Szerencsére itthonról is tudok munkát végezni, nem várnám el hogy teljesen tartson el minket. Hülyeség lenne kicsit cselezni? Nem szedek gyógyszert, óvszert se használunk, hanem pesszáriumot. Szóval rajtam múlik minden. Ha tudnám biztosra hogy nem akarja, akkor nem próbálkoznék ezzel, de ebben az esetben talán megengedhető, nem? És így szülés után még bőven tudnék karriert építeni is.
2017. júl. 5. 12:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%
persze verd át, aztán ha megtudja és kidob, akkor ne sírj
2017. júl. 6. 08:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom vagy....Remélem elolvassa ezt kérdést és úgy kisba.z, mint macskát szarni. Ennyi ésszel nem való neked gyerek. Az ilyen nők hoznak szégyent a női nemre. Te nem is dolgoztál még életedbe. Ezt jó lenne ha a kis fejedbe vésnéd, hogy nem szülünk amíg nem dolgoztunk legalább annyit, hogy gyest kapjunk. Biztos baromi jól fizető állásod lesz 22-23 évesen, nulla munkatapasztalattal és egy kisgyerekkel, bár gondolom mindjárt bevállalnád a kistesót is. Másrészt arra is gondolni kéne, hogy az élet nem habostorta. Lehet, hogy a párod elhagy,vagy esetleg lebetegszik, vagy meghal. Akkor mi a tökömet csinálsz? Mégis miből akarnád egyedül felnevelni? Előbb keresd meg azt a jól fizető állást aztán beszéljétek át a dolgot. Bár nagyon remélem, hogy a srác még időben meg tudja mekkora dög vagy és nem lesz esküvő.
2017. júl. 6. 16:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Ne verd át akit szeretsz, és igen, dolgozz legalább egy két évet, tök fiatal vagy, ráérsz, minthogy elcsezd az életed és egyedül kínlódhatsz a gyerekkel.. Van ilyen ismerősöm..
2017. júl. 7. 19:53
 24/24 anonim ***** válasza:

Szülni nem hülyeség, trükközni az. Nincs rá mentség.

Aki trükközni szeretne, annak viszont hülyeség (még) szülni.

Ez nem játék.

2018. dec. 17. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!