Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi ez az újfajta hülyeség ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az újfajta hülyeség ez a mamahoteles fasság?

Figyelt kérdés
Ma már az is szégyen ha az ember a szeretteivel él vagy mi?

2018. dec. 17. 20:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Te nagyon sokáig nem voltál itt, ha ez neked új itt a gyk-n. Amúgy igen, hülyeség.

32/f

2018. dec. 17. 20:57
 2/24 anonim ***** válasza:
59%
Mondjuk 30 felett már rém ciki.
2018. dec. 17. 20:58
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
Csak itt Gyik-en szégyen, ha valaki otthon él a családjával! Mert ugye nekik annyi pénzük van már 20 évesen, hogy külön lakásba tudnak menni....
2018. dec. 17. 20:59
 4/24 anonim ***** válasza:
34%
Lakj papahotelben, az menő :D
2018. dec. 17. 20:59
 5/24 A kérdező kommentje:
én ezt komolyan kérdezem!
2018. dec. 17. 21:01
 6/24 A kérdező kommentje:
ilyen elven elindulni akkor csak a saját családját szereti? és ha 30 éves lesz neki is menni-e kell? én ezt nem értem de komolyan
2018. dec. 17. 21:03
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez egyáltalán nem szegyen. Sajnos a mai világban pálne ebben a putri országban nagyon nehéz önállóan egyedül lakást venni. Saját lakásra gyujtok nem akarok azért össze állni valakivel hogy majd együtt veszunk lakást

Nekem saját lakás kell ami csak az enyem. Inkább elek en is a szüleimmel meg egy darabig minthogy albérletre dobjam ki a pénzem. Nem értem ez miért zavar masokat amikor nincs hatással az ő életére neki nem lesz jobb. Nem mindeki örömében lakik 30 evesen a szülőkkel , egyszerűen ebben a szar országban nehéz érvényesülni ilyen zsebpénz fele fizetéssel.

N24

2018. dec. 17. 21:05
 8/24 anonim ***** válasza:
92%
Az a szánalmas, amikor valaki a szüleivel él, gyakorlatilag nem fizet kajáért és rezsiért, mégis sok év után ugyanúgy nem tud semmi megtakarítást felmutatni, mert elveri hülyeségekre az amúgy nem minimálbéres fizetését.
2018. dec. 17. 21:10
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Nem szègyen. De amúgy azt gondolom, hogy ezt a jelzőt nem annyira arra aggatják, aki a szüleivel èl mèg x idősen is, hanem inkább olyasvalakire, aki èlősködik a szülein. Pl. Hiába dolgozik, van keresete, otthon egy kanyit nem ad bele a rezsibe, kajába, meg úgy általában sz...t se csinál otthon, anyuci kiszolgálja, pènzèt elszórja, ilyesmi.

Azzal önmagában nincs feltètlen gond, hogy a szüleivel lakik, most hogy egyedül elköltözött, ès albèrletre szórja a pènzt, tènyleg nincs sok èrtelme. De azèrt legyenek tervei a jövőre nèzve, legyen megtakarítása, hogy azèrt majd csak "ki tudjon repülni".

2018. dec. 17. 21:14
 10/24 anonim ***** válasza:
26%
Baromság. Csak szólok, hogy a világ nagyrészén nem szokás elköltözni otthonról. Egyedül a fehér emberek akarnak fejenkét egy külön hat maguknak. Szerintem irigykednek ilyenkor a naagy önálló emberek, akiknek csomó bajuk van, és max egy házastársuk
2018. dec. 17. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!