Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?
Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D
Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?
Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.
Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.
Szerintetek normális???
Nincs olyan légfrissítő, ami semlegesítené a szarszagot. Akkor csak tavaszi fuvallat és szarszag lesz.
Az elvonuláshoz miért egy közös használatú helyiségbe bújik be? Miért nem megy be a hálóba?
Mert akkor hogy üljön a saját szaran ?
Raul telinyomja a wct majd elkezd a friss termék parologni ennek O meorul nevezik és a kis helyen dunsztolodik O is meg a termék is
Jut eszembe. Nekem a volt barátnőm is mindennap kétszer vonult el WC-re, fél órára. A legtöbbször már laptopot vitt magával.
Nem találtam undorítónak, ráadásul egy okos és átlagon felüli szépségű nő volt.
Nem emiatt dobtam ki 3.5 év után. Ti meg ilyen wécés apróságon morfondíroztok. :)
Hat..nem tudom, az en ferjemnek van annyi esze, hogy pottyant es utana huzza is le. Ul kicsit ott netezgetve es hallom, hogy meg van egy potty.
Lehet ennyit szamit a diploma...?:D
Férfi vagyok, de sose értettem ezt a félórás szarásokat.
Én 5 perc alatt megoldom mindig. Mit lehet ott ülni ennyi időt elbaszni?
#43#
Egy világ tört bennem össze. Szép, csinos nő a laptopjával szart. De igénytelen.
Amúgy engem is idegesíteni a félórás szarás.
Azt hittem mindenki úgy csinálja, ahogy én. Ha van inger megyek és popsitörléssel, WC pucolással, kézmosással 5 perc nálam.
Amúgy beteg lehet a párod. Aranyér, daganatos betegség
De a kakira azért illik egy pillantást vetni, az egészség tükre. Ezt vicc nélkül mondom.
Aki lepontoz, tegye, de egy magyarázatot ide tudnátok nyögni, hogy miben más a budin olvasni, mint a fotelban?
Mint ha a páromról lenne szó. Ő mondjuk csak napi 1szer megy nagy wc-re, maximum kétszer de akkor 20-30 percig simán ott van. Oké a nagy dolog nekem is eltart pár percig de mégsem ülök 7-8 percnél tovább a wc-n. De a párom csak ott ül, és telefonozik. Mondtam neki hogy ha úgy érzi hogy végzett akkor jöjjön ki és kint is telefonozhat tovább ha talált valami érdekes dolgot amit elszeretne olvasni, vagy épp játszik rajta. De mindig azt válaszolja hogy azért ül ott ilyen sokáig mert érzi hogy még jön valami és nem akar visszamenni. Ha éjszaka megy ki akkor is ezt csinálja, de akkor soha nem viszi a telefonját mert mindig itt marad az éjjeli szekrényen. Akkor kérdeztem tőle mit csinált, és mondta hogy el van a gondolataival. De volt már olyan is hogy simán leült a wc-re és 40 percig ott dekkolt és már bekopogtam hogy siethetne mert nekem is kell, és akkor mondta hogy elaludt ülve. Igaz akkor nagyon fáradt is volt. De a bátyám se különb egyébként, de ő 10 percnél tovább nem tud ott ülni mert elzsibbad a lába.
De van egy kollégám akinek munka közbe jött rá a szapora és megkért hogy addig ugorjak be mert azt a gépet nem lehetett úgy hagyni, folyamatosan kellett dolgozni rajta és csak 20 perc után jött vissza, pedig arról voltszó hogy csak wc-re megy, és onnan is jött. Mivel nálunk ilyen esetben ha szünet időn kívül kell wc-re menni akkor azt jelezni kell a műszakvezetőnek mert addig annak az embernek áll a munkája aki épp váltja őt és hogy miért áll az a termelés stb... Akkor mondtam hogy szerintem nem csak wc-nvolt hanem kisurrant dohányozni vagy valami. A műszakvezető meg mondta hogy ő direkt figyelte mert az irodája mellett van a wc és látta mikor ment oda és mikor ment ki, és számonkérte amire azt mondta hogy hasmenése van. Erre nagyon nem tud ő sem mit mondani mert vagy tényleg az van neki, vagy csak sunnyogott, de mivel ebből rendszer nincs, meg ő amúgy jól dolgozik meg nem szokott sumákolni ami tényleg így van így akkor én sem izéltem rajta mert lehet tényleg akkor baj volt és így alakult mert ha ebből nincs rendszer akkor senki nem izél rajta.
Mekkora probléma.... Ja nem.
Mi is szoktunk 20/30 perceket ülni wcn , a férjem is meg én is. Èn olvasni szoktam pàr oldalt, ő vagy olvas cagy facebookozik mobilon. Nincs ebben semmi extra. Teljesen normàlis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!