Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rossz dolog az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz dolog az, ha a párunkat tartjuk az életünk értelmének, ha nélküle rosszul érezzük magunkat és mindent vele szeretnénk csinálni?

Figyelt kérdés
A barátommal nagyon kötődünk egymáshoz, akkor érezzük a legjobban magunkat, ha együtt vagyunk, legjobb barátokká váltunk az idők során és mindig számíthattunk egymásra. De mindenki azt mondja, hogy ne kötődjünk ennyire egy emberhez, mert elveszíthetjük. Akkor viszont mi a normális kötődés? Ti milyen szinten kötődtök a párotokhoz?
2016. aug. 29. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha kölcsönös ez a kötődés akkor nagyon is jó dolog,szerintem sokan irigylik a kapcsolatotokat.
2016. aug. 29. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez teljesen rendben van, ha így jól érzitek magatokat. Az előző párommal nekem is ilyen volt a viszonyom az én részemről legalábbis. Mindent vele szerettem csinálni, de ha épp nem olyan volt a program, akkor is szerettem ha a közelemben van. Pl ha főztem ő mindig nekiállt játszani a laptopján, de mindig megkértem, hogy addig játsszon kint amíg én főzök, vagy ha ő pl kint dolgozott a kertbe, de nekem tanulni kellett akkor kimentem hozzá a kertbe és ott tanultam. Persze tényleg benne van a pakliban, hogy fájdalmas lehet nagyon ha esetleg vége, de ha csak azért fogjátok vissza magatokat, hogy később ne legyen rossz akkor nem is fogjátok tudni igazán élvezni a kapcsolatot. Én ugyan megtanultam már picit függetlenebb lenni és megtaláltam ebben is a pozitívumokat, de ha mindketten így érzitek magatokat jól szerintem ne foglalkozzatok másokkal.
2016. aug. 29. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Igen, ez rossz!

Mert, ha a párod nincs, akkor egyedül nincs életed, egyedül egy nagy nulla vagy!

És mi van akkor ha szakítotok? Akkor a sírba fogod sírni magad a depressziód miatt, mert a szeretett személy nélkül te senki vagy?

Mindennek van határa, és ez a kérdés már a ló túlsó oldalán van!

Lehet szeretni egymást, de ha mondjuk nem vagytok együtt, akkor is élned kell a saját életedet!

Ha már így ragaszkodsz a másikhoz, akkor társfüggőségben is szenvedsz, megfojthatod a ragaszkodásoddal a másikat, nem engedsz neki szabadteret.

Tanuljatok meg egymás nélkül is élni. Ha ő pl. pár hétig nem lesz veled, akkor te csak sírni fogsz, és egy mosoly se lesz az arcodon?

Az már nagy hiba, ha a másiktól várod a boldogságodat!

2016. aug. 29. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy vagyunk mint ahogy ti. Mondjuk igaz néha nem árt kis különlét pl neki,neked is lehetne külön hobbija. Nem értem hogy gondoltad ezt "ne kötődjünk ennyire egy emberhez, mert elveszíthetjük" Pl ő megunná ezt és elhagy ? Szerintem az élettől egy nagy ajándék ha olyan valakivel találkozol és lesz a párod akikkel egy hullámhosszon vagytok,lelki társak. Ezt az erős kötődést is lehet egészséges szinten tartani pl olyannal mint amit fentebb írtam. Nyilván vagy egy két barát ill család is akikre még lehet számítani. Persze vannak és lesznek irigyek is akik leszólnak,de velük ne foglalkozz. Max egy kicsit nyissatok mindketten a világ felé.
2016. aug. 29. 22:24
 5/10 anonim ***** válasza:
En is hasonlo cipoben vagyok. Egesz nap csak vele lennek, ha nincs velem nimcs kedvdm semmihez, de meg erom se. A barataimat elhanyagoltam miatta. Csak o maradt nekem. O a mindenem es barmit megadnek erte, de o is igy van velem, csak egymasra szamithatunk. Lassan azt kezdem erezni hogy egy nulla vagyok nelkule...
2016. aug. 29. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
az 5ös válaszoló tökéletes példa arra hogy ez miért nem jó...
2016. aug. 29. 23:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyedül is fel kell találnod magadat, mi lesz ha történik bármelyikőtökkel valami? Nem vagytok sziámi ikrek, kell mindenkinek egy kis személyes tér, különben hamar ki fog égni ez a kapcsolat. Hány éve vagytok együtt? Ugye nem egy? Mert akkor még fel sem szállt a rózsaszín köd...
2016. aug. 29. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha szxrni nem tudtok egymás nélkül,az már tényleg nyálas.
2016. aug. 29. 23:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egész addig normális a kötődés, ha nem leszel depressziós kb, mikor nélküle vagy.

Én is nagyon kötődök a páromhoz, vele érzem magam a legjobban, ő a legjobb barátom, számíthatunk egymásra, stb stb, DE akkor is kiegyensúlyozott vagyok lelkileg, ha épp nem lehetek vele. Nyilván hiányzik, és sokat gondolok rá, de nem bőgök egész nap, és nem érzem magam nullának, el tudom foglalni magam nélküle is, ha úgy van.

Az exeimmel nem ilyen volt, mindig nagyon kiborultam, ha nélkülük voltam, össze-vissza sírtam, semmi önbecsülésem nem volt saját magamtól, borzalmas volt. A mostani kapcsolatom sokkal harmonikusabb, és sokkal boldogabb vagyok.

Szuper dolog nagyon erősen kötődni valakihez, és ott lenni egymásnak támaszként, és sokat együtt lenni, szerintem ilyen egy igazán jó kapcsolat, de ez csak addig oké, amíg a felek meg tudják tartani a saját, különálló énjüket, és nem dőlnek a kardjukba, ha pár napot külön kell tölteniük.

22L

2016. aug. 30. 10:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Jaj, én egy szóval sem említettem hogy depressziós vagyok nélküle és bőgök ha nincs mellettem. :D Tudunk egymás nélkül lenni, csak nyilván nem olyan jó, mint együtt. Mindazonáltal köszönöm a válaszokat, örülök hogy ezzel a kötődéssel nem vagyok egyedül! :))
2016. aug. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!