Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog azt kívánni, hogy néha a párkapcsolatokban is legyen szabadság, mint a munkahelyen?
Szerintem ez természetes, havi 1 délután tényleg nem sok, érthető, hogy vágysz a "friss levegőre." Viszont túlzásba sem szabad vinni a szabadságot, de mondjuk 2 hetente egy estére kirúgni a hámból külön-külön még oké.
20/L
Teljesen normális. Tipikusan azok ilyenek, akik egykén nőttek fel (persze másoknál is előfordul), mert megszokták és igénylik az egyedüllétet. És ez olyasvalami, amit a testvéresek annyira nem értenek meg (itt is vannak nyilván kivételek). Velem az van pl. amióta elköltöztem a szüleimtől, és egyedül élek egy lakásban, sok ismerősöm szinte sajnál, hogy milyen rossz lehet nekem egyedül, pedig én nagyon élvezem.
Egyrészt tényleg gyakrabban kéne egyedül vagy a barátaiddal töltened egy-egy délutánt, másrészt meg ha tényleg hosszabb időre vágysz így, akkor utazz el valahová egyedül vagy a barátaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!