Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tud ennyi mindent csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D

Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?

Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.

Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.

Szerintetek normális???

2019. jan. 26. 09:26
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
61%
Jó dolog olvasni a wc-n. Ott tudok deledkezni én is fél órákra.
2019. jan. 26. 09:28
 2/52 anonim ***** válasza:
40%
Normális.
2019. jan. 26. 09:29
 3/52 anonim ***** válasza:
64%
Vannak ilyenek. Nekem tovább tart kitörölni a sggem mint amennyi idő alatt kijön belőlem a cucc, van aki meg ott üldögél fél óráig. Egyik főiskolás haverom rendszeresen kávézott, cigarettázott meg újságot olvasott a wc-n.
2019. jan. 26. 09:30
 4/52 anonim ***** válasza:
38%
Ha emiatt neked gyomorgörcsöd van, akkor te vagy a nem normális, nem a pasid. Jesszusom, már nem is sz@rhat az ember nyugodtan, mert megszólják? Kislány, ne legyél már ennyire gyerekes.
2019. jan. 26. 09:31
 5/52 anonim ***** válasza:
57%

"gyomoridegem van"

Aztán mért van gyomorideged? Mért zavar h ő fél óráig van bent? Lehet szerencsétlen pasidnak meg attól van gyomoridege hogy egy ilyen idegeskedő nővel kell eggyütt élnie aztán azért nem megy neki a wczés...

2019. jan. 26. 09:32
 6/52 anonim ***** válasza:
84%
Biztos megcsal.
2019. jan. 26. 09:33
 7/52 anonim ***** válasza:
59%

Normalis. A ferfiak ilyenek. Az en ferjem is ott tud ulni sokaig. Ilyenkor t0talcart meg hasznaltaut0t olvasgat, ilyesmi. 9gagezik.

Addig en nyugodtan felporszivozok stb. Vagy ha nem, akkor addig messengeren beszelgetunk.

2019. jan. 26. 09:34
 8/52 anonim ***** válasza:
87%
Karácsonyfát díszít, mit...
2019. jan. 26. 09:35
 9/52 anonim ***** válasza:
77%
Játszik, telefonozik, a napilapot olvassa. Mit tudna csinálni?
2019. jan. 26. 09:35
 10/52 anonim ***** válasza:
38%
Istenem ne legyél már naív. Normális férfi bemegy, 10perc alatt elvégzi a dolgát. Félórát azért van bent, mert akkor beszélget a szeretőjével. Nagy összegben fogadnék rá, én is azt csinálnám. Az meg, hogy napi többször is egyértelműsíti a dolgot.
2019. jan. 26. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!