Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?
Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D
Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?
Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.
Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.
Szerintetek normális???
"gyomoridegem van"
Aztán mért van gyomorideged? Mért zavar h ő fél óráig van bent? Lehet szerencsétlen pasidnak meg attól van gyomoridege hogy egy ilyen idegeskedő nővel kell eggyütt élnie aztán azért nem megy neki a wczés...
Normalis. A ferfiak ilyenek. Az en ferjem is ott tud ulni sokaig. Ilyenkor t0talcart meg hasznaltaut0t olvasgat, ilyesmi. 9gagezik.
Addig en nyugodtan felporszivozok stb. Vagy ha nem, akkor addig messengeren beszelgetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!