Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?
Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D
Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?
Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.
Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.
Szerintetek normális???
Enyém nyitott ajtónál wczik szóval látom,mit csinál hasonlóan fél órákon át.
Játszik a telefonján,videókat néz,néha elbambul,levágja a körmét,körbenézeget mit kéne újítani már meg hasonlók. Ha bezárja néha,akkor szerintem tudja,hogy olyat evett amit nem élnék túl.
Nem túl erotikus,de ez van.Pasiból van
Mondjuk azert a napi 4x az mar fura es gyanus. Oke hogy napi 1x 2x nagywczes kozbe..de napi 4 az mar majd 2 orat jelent a napotokbol.
Fura.
Újságot olvas. Mondtam már neki párszor, hogy telóról is tudna, neki kell az újság, egy berögzült szokás.
Én azért szoktam hisztizni, amikor nekem is mennem kellene, de nem tudok, mert épp ő van bent.
11esen felröhögtem :D
Enyém duolingozik, meg mémeket küld messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!