Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tud ennyi mindent csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D

Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?

Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.

Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.

Szerintetek normális???

2019. jan. 26. 09:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
37%

Én megértem a kérdezőt, mivel az én pasim pontosan ugyanezt csinálja. Igenis idegesítő, amikor naponta többször bezárkózik fél órákra.

Reggel ébredés után egyből megy, emiatt sokszor nincs közös reggeli még hétvégén sem, amikor végre lehetne, mert éhen halok addig. Aztán, ha meg is várom, reggeli után megint megy.

Naponta kb háromszor megy el, az másfél óra. Szó szeint másfél órát elszar a napjából, a közös időnkből.

Nem tudok ezzel mit kezdeni, sajnos ez van. De azért azok a szexosta kommentek megérnek egy misét, akik szerint ez is a nő miatt van.

2019. jan. 26. 11:12
 32/52 anonim ***** válasza:
69%
Az én férjem is ezt csinálta még ki nem jott az aranyere és az orvos azt mondta neki, hogy túl sok idot tolt természetellenes pozícióban, azóta már nem csinálja olyan gyakran.
2019. jan. 26. 11:13
 33/52 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem #28as valamit tud....erre nem is gondoltam, de van benne valami.........:))
2019. jan. 26. 11:44
 34/52 anonim ***** válasza:
52%
Làtom,vannak,akik kényelmesen elüldögélnek a szarszagban fél óràkig.Pfúj! Gratulàlok!
2019. jan. 26. 11:58
 35/52 anonim ***** válasza:
50%
Fú basszus, ez annyira undorító. Fotelben nem lehet olvasgatni, csak letolt gatyával? Pasiból van... Ez remek indok volt 30 évvel ezelőtt.
2019. jan. 26. 12:00
 36/52 anonim ***** válasza:
66%
Igaz ami igaz. Férfiak tényleg szeretnek el el vonúlni. Garázsban műhelyben pincében ,falun ólban, kertben, kerten,telken,szőlőben,kaszállón,szántón,kocsikázás közben egyedül lenni... De a saját szagunkban.....inkább nem. Bar gyerekként saját bélgáz és láb szagom szerettem néha.
2019. jan. 26. 12:15
 37/52 anonim ***** válasza:
70%
Felmerült bennem egy kérdés: Nálatok amúgy nincs illatosító a wc- ben,mert nálunk van és nem ül sz@rszagban .......:)
2019. jan. 26. 12:21
 38/52 anonim ***** válasza:
32%
37es. Az csak elfedi a szagot nem semlegesíti. Bár igen jobban esik bemenni egy illatos helyre.
2019. jan. 26. 12:29
 39/52 anonim ***** válasza:
61%

#33: Mégis lepontoztak. :)

Én nem ülök rotyiszagban, rögtön lehúzom, mikor előjön a barlangjából. :)

Fogadjátok el, hogy különbözőek vagyok, másrészt a férfinek tényleg kell az elvonulás.

2019. jan. 26. 13:14
 40/52 anonim ***** válasza:
58%

Nőknek is ugyanúgy kell az elvonulás,nem pióca minden nő..

Kb mindenki szeret a wc-n olvasni,de naponta többször is,fél órát ott tölteni,nem normális,valami nagy gond lehet az emésztésével.

2019. jan. 26. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!