Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tud ennyi mindent csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tud ennyi mindent csinálni a wc-n?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom ha a pasim wc-re kimegy, fél órát tuti ott van...:D

Hogy lehet naponta nem tudom hányszor ennyi időt a wcn tölteni?

Komolyan már idegesít. Ha kimegy a mosdóra már gyomoridegem van mert tudom h fél óráig ott ül bennt... És ez naponta 3szor 4szer. Nem 1 napja, nem 2, hónapok óta.

Már celozgattam rá neki, multkor is mondja pill kimegyek mosdóra, én meg mondtam h nah akkor addig lefurdok es hajat mosok... Erre csak mosolygott.

Szerintetek normális???

2019. jan. 26. 09:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
22%
Proli szokás,az ilyenből ki is ábrándulnék.
2019. jan. 26. 10:05
 22/52 anonim ***** válasza:
90%
Az én pasim is ezt csinálja , de teló, újság nélkül.....:) A másik “ kedvencem” a fürdés. Fekszik a kádban és mereng :) már csak az ubipakolás hiányzik róla :) néha idegesít, néha vicces.
2019. jan. 26. 10:16
 23/52 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztam le a válaszokat, még csak most olvastam el őket. :D De nem pontozok.

Amúgy se telefon, se újság, SEMMI nincs bennt. Szóval...

Ahogy írta is valaki, azért zavaró, mert több óra/nap.

Komolyan azért ne arra menjen már a reggel, hogy a wcn ül, miközben én 45 percet várok, h jöjjön reggelizni.

Vagy filmezés közben fél órára szünet, vagy bármit csinálunk, egy szimpla wczes fél órákat vesz el napi többször is. Szerintem ez sok... Főleg mondom, teloja a kanapén, újság meg nincs bennt, mert rosszul vagyunk az olyan mosdoktol ami tele van tömve újsággal.

Nah mindegy. Majd rákérdezek. :D

2019. jan. 26. 10:22
 24/52 anonim ***** válasza:
79%
Éretlen dolog ezen fennakadni. Hadd vécézzen már nyugodtan.... idegesítő lehetsz ha ezen problémázol.
2019. jan. 26. 10:33
 25/52 peca1000 ***** válasza:
91%

Olyan vagyok mint a párod :)

Csak én telót viszek be.

Ott szoktam erre az oldalra a kèrdésekre kommenteket írni, meg olvasni.

Na meg híreket nézegetek.

Mielőtt beülök, megkérdezem az asszonyt, hogy kell e neki WC-znie, nehogy ez miatt 5 perc múlva sírjon az ajtó előtt :)

2019. jan. 26. 10:40
 26/52 anonim ***** válasza:
81%
Akkor nehézen jön össze lehet, meg húzza valami a belet..lehet nem tud rendesen negemeszteni valamit, etelerzekeny
2019. jan. 26. 10:51
 27/52 anonim ***** válasza:
69%
Még a szart is kikelti :)
2019. jan. 26. 10:54
 28/52 anonim ***** válasza:
52%

Normális. Én férfi létemre ugyanennyit vagyok ott. Ilyenkor totalcart és használtautót olvasok.

És nem a #7-es férje vagyok :DDD

Ha érdekel a titok: Ti, nők baromira igénylitek a figyelmet. A férfiak pedig az időnkénti (nem állandó) szabadságot, elvonulást.

Egy újságcikket kb. 15 perc reggel elolvasni, mindeközben a szeretett nő legalább háromszor megszólítja a férjét.

Sok leányzó nem tudja elviselni, ha a szeretett férfi figyelme másra hárul, mint a szeretett nőre.

Na a WC az a hely, ahová tuti nem követtek, ahol nem szólítgattok olvasás közben, és fél órát relaxálhatunk boldogságban, a saját kakánk melegében, kezünkben a vágyott olvasnivalóval. :D

De azért szeretünk titeket. :)

2019. jan. 26. 11:01
 29/52 anonim ***** válasza:
72%

A 3-4 alkalom minden nap megvan?? Az sok szerintem gondja van. Szorulás vagy ilyesmi, valamiért nem tud üríteni rendesen.

Mióta éltek együtt és ki költözött kihez? Vagy mind ketten új helyre? Lehet a hely lelkileg nem komfortos. Aranyér gondja nincs? Amire még gondolok falusi nagyapám délben mindig aludt fél órát.

Amikor nagyobb munka volt összegyűltünk +8an . Két lánya veje 4unokája mindig a kerti wcre járt aludni;). 2 óriás diófa alatt szellős helyen volt .

2019. jan. 26. 11:05
 30/52 anonim ***** válasza:
72%
Lehet éppen aranyér vagy valami emésztési probléma. Kérdezz rá, hogy minden rendben van-e, mert ezt így soknak találod.
2019. jan. 26. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!