Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg jogos hogy"kihasznál"a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogos hogy"kihasznál"a párom mert nem költözök hozzá?

Figyelt kérdés

Főzök, mosok, takaritok rá, szinte csak nálam vagyunk, nálam alszik, stb

Nem ad a lakbérbe, rezsibe, nem főz, néha elenyésző fityinggel besegit a vásárlásba. Demiatta vagyok napokat a konyhában is magamra nem is főznék

Amikor beszéltünk ilyesmiről azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel, de amig ebbe én nem megyek bele es külön akarok élni,addig ő nem finansziroz két háztartást, a sajátját (az anyjával él)és az enyémet.

Erre mit mondhatnék?

Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem

2018. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Eh... Te gyakorlatilag a csicskàjávà tetted magad a sajàt otthonodban. Egyértelmű hogy kihasznàl, de azért teszi mert hagyod neki.

Nem 1-2 alkalomról van szó, hanem több és rendszeres ottlétről, kaja, víz, villany stb. Normàlis ember beszàllna anyagilag és egyéb formàban is.

Az én fèrjem, mikor még konkrétan nem éltünk együtt, sokkal többet volt nàlam, mert ő az anyjàval testvérével lakott, teljesen magàtól szàllt be a hàzimunkàba és a kajapénzbe, valamint a szàmlàkba is. 4-5 napot folyamatosan együttvoltunk hetente az első egy évben, és szó, figyelmeztetés nélkül teljesen alapnak vette, hogy az élet nincs ingyen. Egy kezemen meg tudom szàmolni én hànyszor aludtam, fürödtem nàluk, az alatt az egy év alatt, szóval nagyon nem mindegy.

Ha tovàbbra is ezzel a palival maradsz rosszabb lesz. Főleg, hogy pedzegeti azt is hogy ne dolgozz majd eltart. Nettó anyagi függésbe akar belevinni, hogy azzal a hatalmàban tartson. Nagyon veszélyes terep!!!!!!!

2018. dec. 3. 16:59
 42/47 A kérdező kommentje:

Már azon van hogy az ükanyáink is felneveltek minket pedig mosogép sem volt. Hogy ne tartsak a háziasszonyszereptől.

Es hogy unokatesoi is két gyerek mellett is tudtak kikapcsolni szorakozni.

Ne féljek attol, neki nem szakács kell meg takaritonő.

Az egészből lassan az jön ki hogy szerinte én félek családba kerülni, felnőni, gyereket szülni

Itt tartunk

Lassan én vagyok a gáz hogy elegem van hogy rá kell főznöm és vásárolni. Mondtam neki nincs erre keretem most. Válasza nem az számit. Miattam jön, nem másért. Majd a szerelőt kifizeti ennyit ajanlott fel (nincs melegvizem most)

Orditani tudnék hogy egymás mellett beszélünk

2018. dec. 3. 19:08
 43/47 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan, dobd már ki a búsba!
2018. dec. 3. 19:12
 44/47 anonim ***** válasza:
88%

kezdem azt hinni, hogy trollkodsz, kérdező.

ennyire együgyű nem lehetsz.

2018. dec. 3. 19:19
 45/47 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudsz határozottan kiállni magadért, ő meg szépen letolja a torkodon az akaratát. Nem véletlenül horgonyzott le melletted, mert veled ezt megteheti.

Azt írtad, te egy-egy estére se szívesen mész oda, feszélyezve érzed magad. De ő az anyjával fog lakni.

Nem akarsz rá minden este főzni. De mégis megcsinálod.

Miért nem tudsz nemet mondani? A saját otthonodban, a saját kajád, a saját tűzhelyeden kevergeted, mert félsz annyit mondani, hogy ha enni akar, rendeljen egy pizzát.

Az a baj veled is, hogy a kapcsolathoz ragaszkodsz, félsz egyedül lenni. Ezért nem mersz nemet mondani, nehogy megbántsd, és elhagyjon.

Aki szeret, és aki veled tervezi az életét, az nem fog szakítani azért, mert megmondod az igazat vagy kiállsz magadért.

2018. dec. 3. 19:45
 46/47 anonim ***** válasza:
71%

Ne haragudj kérdező ,hogy ezt irom de te tiszta hülye vagy hogy így csicskazol neki.

Tudod ki csicskazna egy férfinak állandóan . Van két keze fozzon mosson takaritson magára. Te nem szolga vagy. Csoda pasid menjen vissza anyucihoz a mama hotelbe.

2018. dec. 7. 23:08
 47/47 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon buta és kihasználható vagy.

Azt megértem, hogy nem akarsz hozzá költözni és együtt élni az anyjával..

Ma este mondd neki, hogy nem főzök, mert fáradt vagyok, rendeljünk kaját valahonnan!

Amikor kihozzák a kaját, mondd, h nem találod a pénztárcád! Fizesse ki! Amikro kifizeti, mondd, hogy mindegy is, hogy nem találtad a pénztárcádat, mert úgyis tudod, hogy annyira rendes, hogy kifizette volna.

Ha erre azt mondja, hogy nem, akkor 2 lábbal rúgd ki! Közöld vele, hogy tűnés!

2018. dec. 11. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!