Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg jogos hogy"kihasznál"a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogos hogy"kihasznál"a párom mert nem költözök hozzá?

Figyelt kérdés

Főzök, mosok, takaritok rá, szinte csak nálam vagyunk, nálam alszik, stb

Nem ad a lakbérbe, rezsibe, nem főz, néha elenyésző fityinggel besegit a vásárlásba. Demiatta vagyok napokat a konyhában is magamra nem is főznék

Amikor beszéltünk ilyesmiről azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel, de amig ebbe én nem megyek bele es külön akarok élni,addig ő nem finansziroz két háztartást, a sajátját (az anyjával él)és az enyémet.

Erre mit mondhatnék?

Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem

2018. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

"az anyjával él"

"Azért nem járok hozzajuk mert nekem még megfeleltsegi kényszerem van náluk az anyuja miatt, nem érzem otthon magam náluk"

Szted ez a hozzáköltözés és vele élés hogy működne? Te magad írod: "Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem"

Kénytelen leszel szabályokat lefektetni, amíg nálad van. H ezekre hogy reagál, az mutatja, mik a tervei veled/mennyire vesz komolyan stb.

2018. dec. 2. 18:04
 22/47 anonim ***** válasza:
88%

Dobd ki a francba, és eszedbe se jusson magadat hibáztatni, hogy mit nem csinálsz jól. Durván kihasznál, konkrétan eltartod. Gondold már át, mit művelsz!!!

Hozzá se költözz, van saját lakásod, minek mennél vele a mamihoz? Keress egy normális pasit.

2018. dec. 2. 18:41
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem dobod ki ezt a f_aszt a pitsába? De komolyan. Meg minek főzöl rá? Neki miért nem jó az, amit amúgy te ennél?

Ébredj már fel kislány! Nagyon nyomorúságos életed lesz így.

2018. dec. 2. 19:30
 24/47 anonim ***** válasza:
84%
Az szinte masodlagos,hogy kihasznal-e vagy sem,de ha olyan megfordul a fejedben, hogy jobb lenne egyedul,es csak nyugnek tekinted a fickot, akkor jobb ha kulonvaltok.Arrol nem beszelve, hogy milyen eleted lenne akkor, ha allandora hozza koltoznel,ahol amugy feszulten erzed magad? Kicsit sem lenne konnyebb az eleted,sot az anyos figyelo szeme minden mozdulatodat kovetne.
2018. dec. 2. 21:02
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es meg annyit:mi az hogy ket haztartast tart fenn?Ha nalad eszik, akkor otthonra nem kell bevasarolnia.Ha mindig nalad furdik, otthon kevesebb vizet hasznal,ha toled viszi a kesz kajat, nem kell ebedet vennie. Ezzel inkabb sporol.
2018. dec. 2. 21:06
 26/47 anonim ***** válasza:
82%
Mondanàm,hogy semmi gond. Költözz el anyàdtól és összeköltözhetünk, vagy költözz ide. Màris egy hàztartàs lesz. Eltartanod nem kell köszi.
2018. dec. 2. 21:48
 27/47 A kérdező kommentje:

Ez utobbin probálok rajta lenni.

Költözzön el ő.

De ő a saját kis birodalmának érzi az anyai házat, most akar tetőteret beépiteni a leendő családjának, plusz fürdőt is meg ilyesmi, mindig épitgeti a házat. Az anyja is kérte hogy ne úgyis kirepul majd a család alapon es neki egymagára nem kell nagy ház öregkorára, de a párom hajthatatlan, több generaciot akar egyben. Menjek, szüljek.

Talan mert apai örökség is neki a ház es az apja is nagyon hiányzik neki, szerintem lelkileg sem tud leválni.

Nem tudom még hogy oldom meg ezt a konyhai dolgot vele. Majd beszélgetek vele, de szerintem csak azon fog fennakadni a lemez hogy költözzek költözzek már.

2018. dec. 3. 06:11
 28/47 A kérdező kommentje:
Van egy olyan érzésem is hogy az apja halálát sem dolgozta fel. Es ugy él es csinálja a házat ahogy vele tette anno.
2018. dec. 3. 06:20
 29/47 anonim ***** válasza:
75%

jaj, ne kavard már bele az apját is.

az apja halála miatt tartatja el magát veled?:D

2018. dec. 3. 06:58
 30/47 A kérdező kommentje:

Erre hivatkozik. Illetve arra hogy mert külön élünk.

Most mondtam neki hogy en nem akarom hogy a háztartás legyen az életem, erre mondta hogy főzésnél besegit, vesz ha akarom ill veszünk együtt mosogatogépet, száritot

Az anyagiakat fel sem hoztam még. Azt hiszi besegit. Nem merem mondani hogy csak miatta főzök. Mert a majdani gyerekekre is kellene ugyis. Nem hárithatok. Igy sem ugy sem usznam meg

2018. dec. 3. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!