Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg jogos hogy"kihasznál"a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogos hogy"kihasznál"a párom mert nem költözök hozzá?

Figyelt kérdés

Főzök, mosok, takaritok rá, szinte csak nálam vagyunk, nálam alszik, stb

Nem ad a lakbérbe, rezsibe, nem főz, néha elenyésző fityinggel besegit a vásárlásba. Demiatta vagyok napokat a konyhában is magamra nem is főznék

Amikor beszéltünk ilyesmiről azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel, de amig ebbe én nem megyek bele es külön akarok élni,addig ő nem finansziroz két háztartást, a sajátját (az anyjával él)és az enyémet.

Erre mit mondhatnék?

Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem

2018. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Es azt mondta ha lesz közös ház, nyitott arra hogy elköltözzön.

Es higyjem el együtt könnyebb lesz

De addig jöhet a baba is az anyja házába. Anyuja is segit, főz.

2018. dec. 3. 07:14
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Naív vagy, és ezt kihasználja.

Nem fog ő neked semmiben sem segíteni, ha odaköltözöl, majd arra is rávesz, hogy add el a házad, hogy legyen miből újítgatni az övét. Aztán add fel a munkádat, csak a gyerekkel foglalkozz.

Ki leszel neki szolgáltatva, azt csinál majd veled amit akar.

2018. dec. 3. 07:24
 33/47 A kérdező kommentje:

Én most albérletben vagyok.

A közös ház igazabol jo terv lenne valahol. Van neki is, nekem is megtakaritasunk.

A terve nem tűnik rossznak.

Nekem a ma nincs megoldva.

De ez olyan ördögi körnek tűnik hogy ne is várjam hogy a mostani helyzet meg lesz oldva MERT külön élünk.

2018. dec. 3. 07:31
 34/47 A kérdező kommentje:
Igen, a munkám feladásán is agyal, de ez amugy is automatikus a gyerekvállalással, plane több gyerek miatt jo pár év "kampo"
2018. dec. 3. 07:32
 35/47 anonim ***** válasza:
82%
Rà fogsz erre nagyon fàzni. Adj ultimàtumot, ha nem nem vàltozik, szakîts. Te hol vagy ebben a kapcsolatban, vagy miben??? Ö a kis birodalmàban akar lenni, normàlis esetben a birodalom közös kialakitasú. Szte oké hogy szülj az anyja nyakàra, hogy neked oké vagy nem az neki mindegy. Ő közös jövöt akar elméletben, de hogy neked ez a tetőtérben megfelel-e anyukàval egy hàzban nem érdekli. Ez nem kapcsolat. Ö eltervezte milyen életet akar, hol , kikkel. Neki mindegy hogy te, Rozi, vagy Piroska van ott, a lényeg hogy gond nélkül bele tudja nyomni a képzelgéseibe. Ebben a legszörnyűbb, hogy erre a te reakciod nem az, hogy meg lókuki kedvesem, én ezt nem akarom, vagy figyelembe veszel engem is vagy ajtó, hanem még kezded megmagyaràzni, hogy nem úsznàd meg a mindennapos főzést, mert ha gyerek lenne... Elöször is, a gyerek ha napközis, ebédet suliban kell egyen, màsodszor ha nem az, akkor majd ràérsz akkor ezen agyalni mit főzzél, neked ő nem a gyereked....nem azt mondom ne gondoskodj róla, de nem úgy, mint egy 5 évesről. Ha nem érti meg, akkor ne főzz. Ha kérdezi miért nem, közöld, hogy anyagi gondjaid vannak, menjen el bevàsàrolni és utàna főzöl, ha ràérsz. Nagyon kényelmes ez, hohy ö a hàtadon gyűjtöget a tetőtérre, amit te nem is akarsz. Nekem is volt ilyen pasim. Ő is közölte, hogy anyukàhoz 3 hàzra megveszi a tetőtert, és majd mi ott fogunk élni... Mondanom nem kell anyuka egy mindenbe avatkozó paraszt volt, aki azt hitte ő fof dirigàlni a mi kapcsolatunkban. Megmondtam én nem fogok soha a közelébe költözni. Aztàn meguntam, hogy még nem vàlt le anyuka melléről és dobtam. Jól tettem.
2018. dec. 3. 07:36
 36/47 A kérdező kommentje:

Én annak örülnék, ha a mai, mostani helyzetben azt látnám hogy vele könnyebb az élet. Jelenleg pont az ellenkezőjét látom, hogy vele nehezebb. Ez tart nagyban vissza a közös jövő tervektől is.

Mindemellett ő pont forditva gondolkodik. Szerinte pont azért nehéz es nem vagyunk eleget sem együtt, mert nem élünk együtt, de ha mellette lennék pláne nem is dolgoznék, szerinte arany élet lenne.

Ebben apillanatban azt hiszi hogyarrol van csak szo hogy nem bizom meg benne annyira hogy feladjak érte mindent es azt keresi hogy "mivel tehetnélek még biztosabbá bennem"

Es kérte hagyjam érvényesülni hogy segithessen pl ne zavarjam ki a konyhábol, tud főzni, segit pucolni stb. (Hát köszi)

2018. dec. 3. 10:09
 37/47 A kérdező kommentje:
Es nem érti miért várnék tőle segítséget ha külön élünk
2018. dec. 3. 10:16
 38/47 anonim ***** válasza:
82%

Így vègig olvasva a kèrdèsed nem teljesen èrtem mi is a problèmád igazából.

Most akkor az,hogy főzni kell? Mert valahogy nagyon a konyhán kattogsz mindig.

De arra is írtad,hogy felajánlotta segítségét vásárolni, meg a főzèsbe is, de arra még cöcögsz, hogy kösz...

Mert csak az van a szemed előtt, hogy ha egyedül lennèl nem főznèl. Ha ez ennyire irritál, akkor beszèld meg vele, hogy nem főzöl, hozzon magának kaját aztán kèsz. Vagy beszèld meg vele, hogy a közösen töltött napokra közösen vásárolhatók be, meg együtt csináljátok a házimunkát.

A költöz3ssel kapcsolatba se általad. Mond meg neki, hogy anyukája mellè nem szeretnèl költözni, mert nem tartod jó dolognak az ilyet. Max úgy, hogy csak ti ketten.

De igazából nálad az a fő baj, hogy nem tudsz kommunikálni, nem mered felvállalni a vèlemènyed, problèmád, ő meg nem gondolatolvasó.

2018. dec. 3. 15:07
 39/47 anonim ***** válasza:
50%

én megértelek a főzés-témával. én is utálok főzni, nem is szoktam.

gyerek: a kisfiam 2 éves. igazából fél éves korától olyan másfélig kell neki külön főzni, de nem bonyolult dolgokat. utána eheti a menzakajából a neki valóakat.

2018. dec. 3. 15:16
 40/47 anonim ***** válasza:
48%
amúgy meg annyit mondhatsz neki, hogy oké, heti 2-szer főzöl valami egytálételt (közös bevásárlással, felezve), a többit megoldjátok máshogy.
2018. dec. 3. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!