Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg jogos hogy"kihasznál"a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogos hogy"kihasznál"a párom mert nem költözök hozzá?

Figyelt kérdés

Főzök, mosok, takaritok rá, szinte csak nálam vagyunk, nálam alszik, stb

Nem ad a lakbérbe, rezsibe, nem főz, néha elenyésző fityinggel besegit a vásárlásba. Demiatta vagyok napokat a konyhában is magamra nem is főznék

Amikor beszéltünk ilyesmiről azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel, de amig ebbe én nem megyek bele es külön akarok élni,addig ő nem finansziroz két háztartást, a sajátját (az anyjával él)és az enyémet.

Erre mit mondhatnék?

Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem

2018. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel"

Azt ugye tudod, hogy ha hozzá költözöl ugyanazt fogod csinálni mint eddig, vagyis főzni, mosni, takarítani.

És nagyon kétlem hogy ha hozzá költözöl hirtelen elfog tartani.

2018. dec. 2. 14:56
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
Kidobnám. Durván kihasznál.
2018. dec. 2. 15:00
 3/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy párkapcsolatban nincsenek "jogos" dolgok. Ha az egyik félnek nem tetszik valami, akkor változtat rajta, vagy kilép a kapcsolatból.
2018. dec. 2. 15:12
 4/47 anonim ***** válasza:
81%

"azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel"

ő ijedne meg a legjobban, ha valóban hozzá költöznél:D

az a baj, hogy így vezetted be az elején (te fizetsz, te párolódsz a konyhában, stb.), így megszokta, sőt, elvárja.

legközelebb legyél egy kicsit tökösebb.

2018. dec. 2. 15:28
 5/47 A kérdező kommentje:

De ha ki is használ, ami amugy nem célja, csak mivel én nem járkálok hozzájuk, igy ő jön hogy együtt lehessünk es automatikan jön hogy fel kell akkor töltenem a hutot stb (de ha náluk lennék ő sem kérne a rezsibe, hülyén is jönne ki hogy fizessek egy fürdésért)

Igazábol az én házamban nekem kellene a szabályokat lefektetni.

De hogyan?

2018. dec. 2. 15:32
 6/47 anonim ***** válasza:
100%

Megmondod neki, hogy Dezső, most ne gyere, mert nincs pénzem téged is etetni. Majd fizetés után találkozunk.

Ha ettől se esik le neki, hogy ez neked mekkora teher, akkor direkt használ ki.

Ne áltasd magad.

2018. dec. 2. 15:36
 7/47 A kérdező kommentje:

Szoval legyek drasztikus?

Nem vásárolok, nem főzök és ennyi?

Máshogy nem lehet ezt?

2018. dec. 2. 15:39
 8/47 anonim ***** válasza:
93%
mégis hogy lehetne máshogy?:D
2018. dec. 2. 15:40
 9/47 A kérdező kommentje:

Valahogy fokozatosan észrevétlenul gondoltam hogy esetleg meg lehetne e forditani a szitut hogy ne én tartsam el őt joforman nő létemre.

Pl mindig kérni vmit hozz ezt vagy azt

Vagy veszel e nekem rucit parfumot

Stb

Hogy jöjjön már rá valahogy hogy ő a ferfi es ő udvarol es nem én tartok gigolot ha jol irtam

2018. dec. 2. 15:44
 10/47 anonim ***** válasza:
93%
Mióta vagytok együtt? Miért csak nálad talákoztok? Te miért nem mész időnként hozzà? Étterembe is elmehettek időnként, ahol mindenki fizetheti a saját részét. Esetleg akár ő is meghívhat téged. De tény, hogy ideje, hogy a sarkadra állj. Nem kell mindig főznöd. Pláne nem úgy, hogy vigyen is munkába kaját. Azt akkor is megoldja, amikor nem nálad alszik, igaz? Szóbal csomagolásra semmiképp ne adj neki kaját, vacsorát, reggelit pedig old meg egyszerűbben főzés nélkül.
2018. dec. 2. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!