Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg jogos hogy"kihasznál"a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jogos hogy"kihasznál"a párom mert nem költözök hozzá?

Figyelt kérdés

Főzök, mosok, takaritok rá, szinte csak nálam vagyunk, nálam alszik, stb

Nem ad a lakbérbe, rezsibe, nem főz, néha elenyésző fityinggel besegit a vásárlásba. Demiatta vagyok napokat a konyhában is magamra nem is főznék

Amikor beszéltünk ilyesmiről azt mondta költözzem hozzá, dolgoznom sem kell, el bir tartani, elég ha háziasszony leszek gyerekkel, de amig ebbe én nem megyek bele es külön akarok élni,addig ő nem finansziroz két háztartást, a sajátját (az anyjával él)és az enyémet.

Erre mit mondhatnék?

Lassan ott tartok hogy örülök ha nem jön es nem kell bevásárolnom, es nem a konyhában kell pattognom, ami elfogy egy nap alatt mert munkába is visz belole, hanem nyugisan ellehetek mig nincs velem

2018. dec. 2. 14:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted ha eddig egy kg kenyeret se volt képes neked vinni,ezek után meg fog változni a smucigsága ? Ne ringasd magad álmokba.
2018. dec. 2. 15:59
 12/47 A kérdező kommentje:

Azért nem járok hozzajuk mert nekem még megfeleltsegi kényszerem van náluk az anyuja miatt, nem érzem otthon magam naluk, stb

Szerintem a smucigságot én válthattam ki olyanokkal hogy nem fogadtam el szinte semmit mindenben fizettem a részem stb

Alapvetően őt hasznalták ki az exei es nem forditva.

Szerintem én csesztem el csak nem tudom hogyan kell ezt csinálni hogy egy férfi ne nyűg plusz melo legyen a nyakamban, hanem társ és segitség

2018. dec. 2. 16:06
 13/47 anonim ***** válasza:
95%
atyaég, nehogy magadat hibáztasd...
2018. dec. 2. 16:18
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Vesd fel, hogy odakoltozol.

Tuti ezer modon haritana.

2018. dec. 2. 16:23
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt neki,hogy ha jön hozzád,hozzon magával valami kész kaját
2018. dec. 2. 16:33
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Mondom én, hogy áltatod magad. Szerinted egy felnőtt embernek külön el kell magyarázni, hogy az étel pénzbe kerül, nem a hűtőben terem, és ha heti ötször nálad tusol, akkor nő a vízszámla?

Azzal, ha elkezdesz célozgatni, hogy vehetne ruhát, csak besértődik, hogy le akarod húzni te is.

Itt csak az segít, ha őszinte és egyenes vagy, és megmondod, hogy neked túlságosan nagy anyagi terhet jelent, hogy jóformán te eteted egész hónapban, és erre egyszerűen nincs pénzed. Nem lehúzni akarod, de jó lenne, ha ő se használna ki, és egyezzetek meg valamiben, pl. ő bevásárol, te főzöl, és elviszi reggel munkába a maradékot.

Ha ezen besértődik, visszatámad, akkor ideje lesz ajtót mutatni neki.

Azon ezek után csak röhögni tudok, hogy el tudna téged tartani, ha a kaját is tőled viszi.

2018. dec. 2. 16:47
 17/47 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is az a megoldás, hogy ezt elmondod neki is- magadra nem főznél, csak miatta töltesz órákat a konyhában (mondjuk én naponta-kétnaponta főzök, nem értem, ezt hogy csinálod, de elfogadom), hogy alapból ez sokkal több pénz, és nem azt várod, hogy kitartson, de ha már erről van szó, legalább a bevásárlásban segítsen, mert jelenleg úgy érzed, hogy kicsit kihasznál. Esetleg ha a számlát az orra alá dugod, hogy nesze, ezt mind csak és kizárólag miattad vettem, légyszi fizesd a részed, akkor talán felocsúdik.

Ha finoman elkezdesz célozgatni ruhákra meg parfümökre, az csak visszaüt. Ugyanúgy, ahogy ha hirtelen egyik napról a másikra megszűnik ez a jólét. Szerintem mindig és minden probléma esetében igenis a kommunikáció a megoldás, nem a drasztikus célozgatós "ebből igazán érthetne" jellegű viselkedés.

2018. dec. 2. 17:09
 18/47 A kérdező kommentje:

Probálgatom neki felhozni hogy valami nem jo majd beszéljünk.

De ahogy visszakérdez már abbol eleve még rosszabb a téma.

Kérdezi mi a baj, nem jo ahogy megbeszéltük, hogy költözöm hozzájuk? (Már januárra szervezné hogy átpakol mindenemmel szekrényestől stb)mert nem mondtam még erre konkretan nemet mert nem tudom mikor hogy akarok vagy hogy lehetne egyáltalán vele élni.

Erre most csak nyeltem egyet.

Nem kezdtem el mondani hogy tökre nem akarok háztartási robot lenni, stb

Egyelőre tanácsokat is gyűjtök, konkretan azt sem tudom mi bajom. Ő ugy erzi hogy besegit itt azzal a pár ezer Ft-al. De nekem a konyhai idő is a bajom

2018. dec. 2. 17:36
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, esetleg azt mondtad neki, hogy te nem erre az életre vágysz? Hogy a napod a konyhában meg a háztartással töltsd? A 21. században már amúgy is jelentősen lecsökkent ennek a jelentősége, de úgy eleve ha nem erre vágysz, akkor ezt mondtad neki? Ha hozzá költözöl, az csak ugyanilyen lesz, mint most, a pénzügyi részt leszámítva (talán, de az eddigiek alapján ebben sem lehetünk biztosak). Beszéltél vele arról, hogy te mit szeretnél és mit nem szeretnél csinálni? Tudja egyáltalán, hogy nem szeretsz órákig főzni és takarítani csak az ő kedvéért? Mert nem mindegy, hogy ezt rád kényszeríti, miközben tudja, mennyire teher ez neked, vagy nem is tudja egyáltalán, hogy mennyire más az elképzelésetek. Előbbi esetben nincs megoldás a szakításon kívül, egyébként meg talán meg lehet oldani valahogy.
2018. dec. 2. 17:53
 20/47 anonim ***** válasza:
91%

Csak azt nem értem, miért nem mered egyenesen megmondani, hogy mit akarsz és mit nem akarsz.

Arról nem is beszélve, hogy a mama bármikor kirakhat a házából. Van saját lakásod, anyóssal akarsz együttélni?

Rohadt érdekes, hogy el akar tartani, de még a saját kajáját is te fizeted. Ez azért erős ellentmondás.

2018. dec. 2. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!