Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, együttélésnél hogyan foganátoka a következő takarítási szokást?
Számtalan hölgy panaszkodik, hogy a párja nem segít eleegta a házimunkában. Német lakótársamtól láttam/tanultama a következő módszert.
Egyszer mikor mentem haza azt vettem észre hogy ül egyedül a konyhában és iszik.
(Németeknél ez nem olyan ritka jeelnség.)
aztán néhány óra múlva visszamentem, és azt vettem észre, hogy a koynha kb csillog-villog.
Nyílvánvalóan hazajött, bevert mondjuk 4-5 jófajata német sört (itt a sört kb víz helyett isszák...), aztán nekiesett a konyhának mint egy őrült rendbevágta az egészet, csillogó-villogóra.
Tegnap én is kipróbáltam nagytakarítás előtt ezta módszert - csak jófajta tokaji borral:) - és meg kell mondjam tényleg hatékony:). Ma reggelre már csak felmosás maradt.
Együttélésnél, hogyan reagálnátok erre a német típusú takarításra?
Mert hát uyge sokan azt nem annyira szeretik ha otthon a párjuk iszik...
"A pasim azért alkoholista, mert házias." Beszarnék, ha ilyet hallanék :D.
32/f
Felnott embertol eleg szanalmas viselkedes. Ha nincs epp sör, akkor meg ul a mocsokban?
Nalunk viszonylag nagyobb meretu konyha van, de nagyjabol 30 perc alatt csillogo-villogo szintre takaritom - felmosassal anelkul, hogy innom kene, mert eleve az a normalis, hogy a lakast nem a mocsokbol kell kisikalni. Amelyik felnott ember ezt nem tudja megcsinalni, illetve nem alap, hogy hetente parszor megcsinalja, az inkabb maradjon anyuka szoknyaja mellett.
"Szeretek borral főzni. Néha még az ételbe is teszek." :D
Ha az alkohol téged pörget, csináld. Védelmedben mondom, úgy vettem észre, hogy ha mozog az ember, nem üt annyira a pia, mintha csak ülne. Aki eljárt valaha táncolós szórakozóhelyre, az biztosan tudja ezt.
De azért megnéznélek egy nagytakarítás végére. :)
Párom nem iszik alkoholt, mégis képes kitakarítani és főzni. Jé.. hogy lehet ez? :D
(Házimunka mindig felesben megy.)
4.: Én Németországban vagyok, északkeleti rész, vidéken. Itt olyan hogy valaki nem iszik alkoholt (többnyire sört) nem nagyon létezik...
Felesben megy? A már említett eset után már egyszerűen nem volt mit takarítani, én magam is meglepődtem az eredményen:) Mindkét felét elvállalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!