Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, mennyire toleraljatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mennyire toleraljatok ha együttelesnel a parotok olykor beteved a kocsmaba munka utan?

Figyelt kérdés

Nemreg egy parkban összefutottam egy fickoval miközben ivott. Azt mondta afelesege nem szereti ha otthon iszik ezert a parkban ivott. A települesen ahol elt es dolgozott nem volt kocsma csak ilyen "minösegibb vendeglök" oda meg ugye rgxedül inni nincs ertelme bemenni.

Be kell valljam velem is megesik/megesett olykor hogy munka utan leguritok par sört esetleg egy-ket kupicat.

Mivel jelenleg nincs elettarsam ez senkit nem zavar.

De persze ez a jövöben meg valtozhat...:S

2017. dec. 29. 13:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire.
2017. dec. 29. 13:24
 2/23 Estádio de Felchút ***** válasza:
52%
Én meló előtt szoktam beugrani, az elfogadható?
2017. dec. 29. 13:24
 3/23 anonim ***** válasza:
36%

Találj olyat aki hasonló hozzád. Ő fogja tolerálni.

A többiek pedig nem, mint én se.

2017. dec. 29. 13:26
 4/23 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire. Gyerekkorombam remdszeresen vártam a kocsma előtt, míg apán beugrott oda mindenféle indokkal, mikor hazafele hozott az iskolából, így engem ez különösen érzékenyen érint. Zéró tolerancia van nálam az ilyesmire
2017. dec. 29. 13:33
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha csak betéved meg mindenféle indok nélkül pl egyedül egy parkban iszik azt semennyire. Ha a haverokkal néha leugrik vagy a munkatársaival alkalmakkor, esetleg hoz haza bort, hogy romantikus estét tervez és közösen igyunk egy pohárral azzal nincs problémám. Olykor még azt is tolerálnám, hogy szimplán inna egy sört a meccs mellé és hazahozza, de hogy ezt rendszeresen vagy elvonulva egy kocsmában egyedül vagy parkba azt semennyire. Számomra az már az alkoholizmus ahol ezt a rossz szokást nem tudja elengedni, hiába kérem.
2017. dec. 29. 13:40
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem tolerálom. Azt sem, ha "a jövőben megváltozik", mert akkor is benne van.
2017. dec. 29. 13:44
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
Semennyire. Ha iszogatni akar, akkor este megiszunk 1-2 sört. De az, hogy nekiáll a parkban inni mint egy szakadt csöves nekem baromi taszító.Plusz én abban hiszek, hogy ha egy férfi egyedül ül a kocsmában, akkor nem akar hazamenni, aminek oka van. Apám is kapta az ívet anno, hogy mi az, hogy ő kocsmázik, de az az igazság, hogy teljesen megértem, hogy nem volt kedve anyához hazamenni. Szerintem ahol egy férfi jobban érzi magát egy kocsmában iszogatva egyedül, ott a kapcsolat már nem jó.
2017. dec. 29. 13:45
 8/23 anonim ***** válasza:
46%
Most mi van azzal hogy valaki iszik néha? A kérdező nem azt írta hogy elég sűrűn részegre issza magát. Nekem azzal semmi bajom amit írtál. Nekem is jól esik nő létemre ha néha iszok valamit a kocsmában még sem vagyok részeges sem alkoholista. De mint látod kérdező itt sem sokan tolerálják ők biztos nem isznak sose egy kortyot se.
2017. dec. 29. 13:51
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Így van 8-as, én pl. soha nem alkoholizálok, ezért olyan párt kerestem, aki szintén nem iszik. Az a pasi, aki meg kocsmázni jár munka után, keressen olyan nőt, aki szintén iszik és akkor nem lesz konfliktus.
2017. dec. 29. 13:56
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Én írtam, hogy megfelelő indokkal nálam beleférne és igaza van annak aki előttem írt valóban én sem iszom alkoholt így lehet nekem is ezért ilyen "magas" az elvárásom.

Nem írta a kérdező, hogy azok akik egyáltalán nem isznak alkoholt nem válaszolhatnak a kérdésre.

2017. dec. 29. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!