Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok, mennyire toleraljatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mennyire toleraljatok ha együttelesnel a parotok olykor beteved a kocsmaba munka utan?

Figyelt kérdés

Nemreg egy parkban összefutottam egy fickoval miközben ivott. Azt mondta afelesege nem szereti ha otthon iszik ezert a parkban ivott. A települesen ahol elt es dolgozott nem volt kocsma csak ilyen "minösegibb vendeglök" oda meg ugye rgxedül inni nincs ertelme bemenni.

Be kell valljam velem is megesik/megesett olykor hogy munka utan leguritok par sört esetleg egy-ket kupicat.

Mivel jelenleg nincs elettarsam ez senkit nem zavar.

De persze ez a jövöben meg valtozhat...:S

2017. dec. 29. 13:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
keress egy "olykor beugros-leguritos" not.
2017. dec. 29. 14:02
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Nekem azzal nincsen semmi bajom, ha munka után a munkatársaival vagy barátaival beülnek valahová iszogatni, beszélgetni vagy időnként közös programokat szerveznek, átjárnak egymáshoz. Szerintem ez tök normális dolog, én is szeretek találkozni a barátnőimmel, igénylem, hogy a páromon kívül mással is eljárjak ide-oda, bár kimondottan kocsmázni ritkán szoktunk. Ugyanakkor, ha már a kapcsolatunk rovására menne, pl. sok szabadidejét ott töltené és engem elhanyagolna, alkoholproblémái lennének, akkor értelemszerűen zavarna és azt nem tolerálnám, nem szeretnék ilyen kapcsolatban élni. Valamint nyilván az is ez a kategória, ha kvázi előlem, a kapcsolatunk elől menekül, mint pl. a kérdésben említett férfi is, de ebben az esetben már a kapcsolattal is van probléma...ha valaki inkább a kocsmában/parkban ücsörög egyedül egy üveg piával a kezében, minthogy hazamenne a párjához, mert őt már nem bírja, elege van belőle, nem akarja látni stb., akkor ott valami nagyon nincsen rendben...az nem normális.
2017. dec. 29. 14:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok alkoholrajongó.Az ízét sem igazán kedvelem.Ettől függetlenül évente 1-2x én is iszok max.egy pohárral.

Volt egy exem, aki rendszeresen felpakolva jött a saját kocsmájából hozott piákkal.Ezeket rendre meg is itta egyedül.Piszkosul részeg lett mindig...ez egy idő után nagyon kiábrándító...

Néha tényleg nem baj, de ne mindig, amikor hozzám jön.Akár még én is iszok vele egy keveset, de ez ne rendszeresen legyen.A lényeg, tudjon mértéket tartani.

2017. dec. 29. 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
54%
Sodrófával kiverném a házból, aztán kizárnám. :D Ide egyetlen bűzölgő részeg disznó sem teszi be a lábát. Bár ez a veszély nem fenyeget, férjem nem ilyen alpári. Mi 1-1 pohárral iszuk, azt is itthon, kultúrált keretek között. Kinek van gusztusa egy kocsmatöltelékhez?
2017. dec. 29. 16:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben a formában lenne rá igénye,elgondolkodnék,mi az,ami frusztrálja és mit nem tudunk megbeszélni.Ha valaki gy elmegy inni,az a feszültséget vezeti le,de a lehető legrosszabb módon.Ha vendégségben megiszik 1-1 kupicát vagy sört,az teljesen normális,vagy otthon,tényleg csak alkalmanként.
2017. dec. 29. 16:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha két-háromhetente megiszik pár sört a kollégákkal pont nem izgat, tegye, én meg koktélozok a csajokkal.

Ha viszont minden nap remegne a piáért, azt semennyire nem tűűrném.

2017. dec. 30. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Ne áltasd magad, kispajtás- te nem betévedsz a kocsmába, te oda mész: alkesz vagy. Nem ítélek el, én is voltam így. 15 éve meg semmi szesz: sokkal jobb ez igy.

Nem értem a végét - szakítani akarsz?

2018. jan. 1. 13:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Semennyire.

Kocsmába egyedül vagy olyan ember jár aki alkoholista vagy akinek nincsenek barátai és otthon sincs minden rendben de nem is akarja/ tudja rendbe hozni. Akárhogyis ez leginkább gyenge jellemre vall.

Az alkoholizmus nem tolerálható semmilyen párkapcsolatban.

Ihat otthon is attol függöen milyen gyakran és mennyit és mit iszik.

Párom néha megiszik 1-2 sört, ez 2-5 havonta.

Napi egy pohár jó minöségü házi bor, elfogadható, mert egészséges.

Esetleg 2-3 naponta. Akár együtt is.

Havi 1-2x haverokkal kocsma rendben van, ha a saját lábán jön haza és nem hozzák.

2018. jan. 2. 07:24
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as es a palinkaval mi a helyzet?

Sokan szeretik a jofajta hazi palinkakat es fogyasztjak is oket otthon rendessen, ezek ugyebar 50 fok körüliek.

Ilyenert mar repülne a pasi?

2018. jan. 2. 12:49
 20/23 anonim ***** válasza:

A kulcsszó: mértékkel.

Mértékkel sok minden belefér.

Apám sose ivott. Mióta nyugdíjas minden nap megiszik egy pohárral. Vagy bort vagy pálinkát. Orvosi célzattal. Ha kicsit meghűlt vagy fáj a torka inkább pálinkát.

Ha ez napi 1+ liter lenne akkor lenne baj...

2018. jan. 3. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!