Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a manapság nincs jelentősége, de ha egy barátnő/feleség (sokkal) jobban keres a párjánál a férfiakat ez mennyire zavarja?
van akit zavar
engem nem zavarna, mondjuk én is elég jól keresek szerencsére
24F
Nekem is olyan tapasztalatom van mint az 5-ösnek.
Úgy alakult hogy sokkal jobban kezdtem keresni mint az exem, és valami eszméletlen energiát öltem bele hogy ne viselje ez meg, nem lett más az életszínvonalunk, nem nagyon beszéltünk az anyagiakról... és pont ez volt a baj.
Egyébként is volt benne kisebbségi komplexus és rosszul bánt a pénzzel, hiába akartam segíteni, nem akarta elfogadni és utólag tudtam hogy nem segített volna. Odáig fajult, hogy szakítottunk.
Azóta igyekeztem hasonló keresetű emberekkel összejönni, nekem ehhez még egyszer nem volt kedvem, plusz ha elmegyek gyesre, nem szerencsés ha én viszem haza a kereset 70%-át. (Lássuk be, magyar férfi nem fog gyesre menni)
Jelenlegi párom külföldi, és bár többet keresek nála valamennyivel, abszolút nem zavarja. Sőt, ő tanított meg engem még jobban bánni a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!