Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon jót vagy kevésbé jót tehet az együttélésnek, ha a megszokottnál fordítottabb szerepet tölt be a két fél?
Egy házasságban mit tehet, hosszú távon, ha:
- a férj alkalmi munkához hasonlót tevékenykedik. tanulmányokat csinál , ír tankönyvekhez, szakkönyvekhez, tehát tanult ember. De szabadúszó.
- a feleségnek viszont főállása van, egy pénzügyi cégnél, jobban keres, kiemelkedő fizetés. Tehát ő jár objektíve dolgozni.
- következésképpen, a férj főz, takarít és mos.
- Egyébként a férj menne gyesre, de a gyerekkel várnak. persze előbb utóbb lesz gyerek.
Szal a lényeg, hogy effektíve, megfordították, a megszokott házaspári formulát. (nem azt mondom, hogy a férjnek kéne viselnie a nadrágot, ha valaki azt hinné erre célozgatok. Csak a fordított a megszokott.)
Egyébként nem is látszik ezen kívül úgy, hogy a férj eltartott, vagy csüngő. 30-asok, a férj jóképű, ápolt ízléses, szexi, pazar pasi.
A feleség, magas karcsú, dekoratív, szintén ízléses, szexi, hosszú szőke hajú, szép. (szal dögös.)
Tehát nem azok a besavanyodott, elhanyagolt típusok, Látszik, hogy ami jön kihasználják.
Szal ez formula működőképes hosszútávon is, vagy csak ideig? Ti, hogy éreznétek ebben magatok, pasik, csajok?
Boldogok lehetnek így? Vagy számít a szokásos formula cserélése?
Egy általam ismert házaspárról van szó, egyébként. Meglehetősen ritkán találkozunk, a táv miatt, de akkor több időt töltök velük, mint barátokkal. És ezt tudom róluk, és ezt látom, ahogy élnek.
Ha mindkét félnek megfelel, akkor nyilván kivitelezhető.
Mi a "hagyományos" felállásban kezdtük, én voltam a gyerkőccel, míg bölcsis nem lett, azóta pedig pl. betegség esetén az marad vele itthon, akinek a munkája éppen lehetővé teszi. Munkakörünket, habitusunkat és érzékünket tekintve is ez volt a legjobb felosztás.
Ráadásul hiába szeretem a munkámat és keresek jól a helyi viszonyokhoz képest, a család prioritást élvez nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!