Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három hete nem találkoztunk a barátnőmmel, amikor ma igen, hűvösebb volt a megszokottnál?
Minek kérdezed akkor,hogy mi ez ha egyből rávágod,hogy nem csalt meg,Te rontottad el..?
Amúgy miért nem beszéltetek a Te hibádból?
Miben láttad,hogy rideg volt?
Csalódott, és emiatt így viselkedett... Nem erre számított a részéről, már kedve se volt talizni most ezek után...
Egyébként távkapcsba a 3 hét se sok, barátnőmmel nem egyszer átéltem, és ugyan olyan szenvedélyes volt az együttlét, persze ez már a múlt... De hát ki mennyire viseli a másik hiányát, változó kinek hol borul a bili..
Nem ölelt olyan hosszan, nem nézett rám olyan huncutkodva stb
nem tudom, mit csinálhatnék
én is morci lennék, ha a pasim 3 hétig nem beszélne velem... ma már mindenféle eszköz áll rendelkezésre...
ha ennyi ideig nem beszélnénk, azt gondolnám már nem is vagyunk együtt...
esélyesnek tűnik, hogy megcsalt..
miért nem beszéltél vele?
Megérteni egy dolog, túllépni rajta pedig egy másik... Lehet ez neki annyira rosszul esett, hogy elfogadja, de nem tud mellette szó nélkül elmenni, és megjátszani mintha minden szuper lenne.
Beszélgess vele legalább neten, és majd talán a következő tali :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!