Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mennyire toleraljatok ha együttelesnel a parotok olykor beteved a kocsmaba munka utan?
Nemreg egy parkban összefutottam egy fickoval miközben ivott. Azt mondta afelesege nem szereti ha otthon iszik ezert a parkban ivott. A települesen ahol elt es dolgozott nem volt kocsma csak ilyen "minösegibb vendeglök" oda meg ugye rgxedül inni nincs ertelme bemenni.
Be kell valljam velem is megesik/megesett olykor hogy munka utan leguritok par sört esetleg egy-ket kupicat.
Mivel jelenleg nincs elettarsam ez senkit nem zavar.
De persze ez a jövöben meg valtozhat...:S
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy a válaszolók nagyobb részét frusztrálja a téma is, valószínű ők azok, akik anno gyerekkorban apai jogon kapták a kocsmában a málnaszörpöt, ha anyu leküldte őket apuért.
Nálam meg azért van zéró tolerancia, mert férjem eleve absztinens. Vele én is az lettem, nekem már az is fura, ha rokonságban ebédkor megisznak egy pohár bort. Nem könnyű téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!