Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igy érdemes összeköltözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy érdemes összeköltözni?

Figyelt kérdés
A párom már nem sokaig lessz a munkahején és hàt elmondàsa szerint szeretne hàzat venni de az igazssag az hogy a meloja nem egy életbiztositàs .Elvileg tudna másikat de az sem biztos .

#munka #nő #szerelem #pasi #párkapcsolat #vita #eggyüttêlés párkapcsolati problémàk
2017. dec. 3. 19:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Én még nem mondtam neki hogy szeretnêk .Évek óta együttjárunk .ő már 30éves én fiatalabb vagyok tőle .
2017. dec. 3. 19:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy már több meloban kiprobálta magát de 1évnél nem volt tovàbb volt hogy probaidő utàn elküldték.
2017. dec. 3. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, amúgy szereted a párod? Mióta vagytok együtt?
2017. dec. 3. 19:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van valamilyen anyagi jellegű félelmed? Vagy maga az elköteleződés, a kapcsolat mélyítése, a továbblépés lehetősége torpantott meg, gondolkoztatott el?
2017. dec. 3. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen nagynak érzitek a bizonytalanságot, akkor még halogassátok egy darabig, a párkapcsolat működőképességét valószínűleg nem fogja befolyásolni.
2017. dec. 3. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
nem a munkahőse én ilyen ffival nem élnék.ha lessz 1x gyerek,elküldik,éhenhaltok.azért rugják ki mert büdös neki a munka,életképtelen.
2017. dec. 4. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a párod 30 éves és eddig évente-fálávente melót váltott, akkor nem hiszem hogy van zsebből 20-40 millió forintja. Ha te még nála is fiatalabb vagy, akkor neked pláne. Tehát hitelre vennétek.

Hitelre, úgy, hogy a párod eddig is évente munkahelyet váltott, most is váltani készül és nem biztos még hogy a váltás után nem lesz munkanélküli. Az se biztos hogy ad a bank. Mégis mire akartok ti pénzt költeni? Tessék takarékoskodni, mert ennyi stabilitás mellett egy nagyobb betegség és lenullázódtok

Persze ha örökségből vagy ki tudja honnan va otthon feles ötvenmillió (mert a házat fenn is kell tartani) akkor nem szóltam, de valamiért kétlem

2017. dec. 5. 01:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Kizárt, aki nem képes tartósan megmaradni egy melóhelyen, az baj.

Ha lesz gyereketek és akkor is büdös lesz neki a.munka, mit teszel?

Hogy magyarázod el a másfél évesednek, hogy csak kenyér van, mert apa nem dolgozik, vagy mész a bölcsibe, mert anyának melózni kell, ugyanis apa életképtelen.

2017. dec. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!