Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után érdemes összeköltözni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal. Ő 22 én 20 éves vagyok. Idén végzek a suliban szakmán és utána szeretnék elmenni dolgozni(már van is hely ahová felvennének),hogy minnél hamarabb legyen valamennyi keresetünk az összeköltözéshez.Ő idén kezdte az érettségit felnőtt képzésen, csak heti 3 napot kell bejárnia, abból kettőn délután, egyen pedig délelött.

Mindketten nagyon szeretnénk már az összeköltözést de úgy érzem mintha ez nekem fontosabb lenne..csak a pénz akadályoz minket ebben és ha annyira szeretné eltudna menni dolgozni suli mellett nem? Vagy csak én gondolom túl ezt a dolgot? Én ha lehetne már most dolgoznék, de nem lehet..

Szerintetek még korai lenne az összeköltözés azért nem hazározta magát el még a munkára?

2016. dec. 3. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Akkor, amikor már a saját keresetetekből fenn tudjátok tartani a lakást és magatokat. Anyuci-apuci pénzén könnyű a felnőtteskedés.

22/L

2016. dec. 3. 08:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha 1 hét után el tudjátok tartani magatokat, akár akkor is össze lehet költözni.

Ha 2 év után sem, akkor nem jó ötlet.

Mi ugyan szinte első perctől együtt is élünk, de van hol és miből.

32N

2016. dec. 3. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért érettségi nélkül nem fognak kapkodni utána. Valószínűleg minimálbéres munkára tudna csak jelentkezni, te pedig jobb esetben kapsz nettó 150-et, ha jó szakmád van.

A minimálbér el is ment albérletre, és két emberre 150 ezer elég csücskös. Ha esetleg lakást kaptatok szülőktől, akkor még talán, de azért nem egy hatalmas összeg. Persze függ attól is, hogy merre laktok.

Szóval ezt azért átgondolnám rendesen. A való élet sokba kerül.

2016. dec. 3. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:
"csak a pénz akadályoz minket ebben..." - egy picit olyan erzesem van, hogy alomvilagban elsz. Hogy valaki elmegy dolgozni, es hopp rogton lesz is annyi penze, hogy kipengesse a kauciot, megvegyen alapveto berendezesi targyakat, es meg a satobbit... sajnos, ez nem igazan igy mukodik. Plane nem itt.
2016. dec. 3. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom hogy ez nem így hiphop működik. Idő kell hozzá én is jól tudom, gyűjtögetni szeretnék mielőtt összeköltöznénk. Még legalább egy-egy és fél évet biztosan várnánk, mert az a megfelelő anyagi háttér nincs meg..csak szeretném ha ő is időben elkezdené vagy legalább látnám hogy próbálkozik..rosszul esik hogy úgy érzem csak nekem fontos ez annyira...

Egyébként Szegeden élünk mindketten, tudom hogy itt se olcsó egy albérlet, de legalább nem pesti árak vannak erre felé.

2016. dec. 3. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor költözzetek össze, ha a fiú is úgy akarja. Lehet, ő még nem tart téged a végleges társának...
2016. dec. 4. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!