Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez mennyire kiábrándító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kiábrándító együttélésnél?

Figyelt kérdés

Most költöztünk össze a párommal. Amíg egyedül éltem, a házi munkát addig csináltam meg, amíg egyedül voltam, így ő nem látott közben.

Az a gondom, hogy én általában mindig szombaton szoktam megcsinálni mindent pár óra alatt, miután felkelek, mindezt még elég kócos, zsíros hajjal, undorító régi ruhákban, amiket nem sajnálok, ha tisztító szeres lesz, meg végülis mondjuk ki elég igénytelen kiadásomban. De azért, mert ezek után mindig hajat mosok, szépítkezek, és ezt már a tiszta lakásban szeretem, hogy lemossam magamról a port, ilyesmit, és van csinos otthoni ruhám is, a takarítós ruha ami elég ronda.

Mennyire kiábrándító egy férfinak pár óra erejéig ha ilyen lestrapált verzióban takarítok? Elég nevetségesnek érezném a takarítás előtti szépítkezést, ez nálam több éves rutin... De azt se akarom, hogy a párom megundorodjon tőlem. Szerintetek ez még belefér vagy inkább próbáljak meg szebb lenni akkor is, amikor takarítok?

2016. aug. 8. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Fésülködés és vegyél turkálóban szebb ruhákat.Csak szakadozottne legyen,meg két számmal nagyobb ne.
2016. aug. 8. 12:53
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
Egy kicsit szépítkezhetsz, de nem kell nagyon. Aztán fokozatosan lejjebb adsz és újra úgy takaríthatsz, ahogy régen.
2016. aug. 8. 12:54
 3/17 Noren1989 ***** válasza:
95%

Engem speciel nem zavarna. Szoktam néha szerelni, koszos vagyok, gépzsíros...ha attól kiszalad a választottam a világból, akkor vissza se jöjjön.

26/F

2016. aug. 8. 12:56
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Ebből felesleges ekkora problémát teremteni. Nyilvánvaló, hogy otthon sem leszel mindig 100 %-osan a topon, akkor sem, amikor beteg leszel és úgy lát.
2016. aug. 8. 12:58
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Szexi. El is kapnám takarítás végén kócosan, porosan, és megfürdetném a nőt érzékien.
2016. aug. 8. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szexi, amikor a lány ilyen "csapzottan" házimunkázik otthon. De én ébredés után is nagyon tudom imádni, amikor tiszta kócos a haja, meg álmos még a szeme, olyan kis "csík szemekkel" pislog... Nagyon beindulok tőle... Szerintem az egy igazi nő mércéje, h ilyenkor ébredés után mennyire kívánatos, milyen a kisugárzása. Mert kikenve-kifenve kb minden nő jól néz ki, nem számít...
2016. aug. 8. 13:06
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

Egy fésülködés belefér, aztán lehet takarítani.

Sokkal kiábrándítóbb, amikor egy kicicomázott hercegnő ténfereg a lakásban, és semmihez se nyúl hozzá, mert koszos lesz, kieszi a ruhát a hipó, meg letörik a körme.

Ő se fog koszos munkát végezni talpig öltönyben.

A takarítás lényege, hogy a lakás gondozott és tiszta legyen, nem az, hogy közben szép és kívánatos legyél.

Gondolom rá fog jönni, hogy ápolt nő vagy, nem fog elkönyvelni slamposnak, mert nem vágod tönkre a jobb ruháid takarítás közben, és heti egyszer így lát.

Ha ez gondot okoz, akkor az nem kapcsolat.

2016. aug. 8. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
Miért várod meg hogy zsiros legyen a hajad, akkor már péntek este is az, meg annyira olcso ruhák vannak ilyen házi takaritásra veszel egy sztrecs nadrágot egy kényelmes pamut polot, nem annyira borzalmas, jól lehet benne mozogni, miért kell a legrondább holmikat magadra aggatni.
2016. aug. 8. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
9%
Most azért nem volt hasznos a válaszom,mert nem szeretek ronda ruhában takarítani? Arra írtam egy megoldást.
2016. aug. 8. 13:14
 10/17 anonim ***** válasza:
28%
Amúgy én mindig egy bugyiban meg valami nagyobb méretű pólóban szoktam takarítani, a barátomnak így is tetszem, sokszor odajön, rácsap egyet a fenekemre, belepuszil a nyakamba is.. :)
2016. aug. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!