Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kijöhetnek a kultúrális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijöhetnek a kultúrális különbségek együttélésnél?

Figyelt kérdés

1,5 vagyunk együtt barátommal (indiai) de 2 hét múlva fogunk csak összeköltözni. Egyébként viszonylag régóta él itt, közel 7 éve, magyarul is tanul folyamatosan, bár még nem annyira hibátlan, de sokat segítek neki, hogy megtanulja, valamint nyelviskolába is jár. Már akkor is járt amikor ideköltözött és elmondása szerint az is sokat segít,hogy a munkatársai jól viszonyulnak hozzá és akármikor kérdez valamit, ők szívesen válaszolnak rá.

Különösen nagy problémák eddig még nem adódtak közöttünk és nagyon sok pozitív dolgot tudnék elmondani róla. Tiszteli a hagyományokat, tiszteli az embereket, mindenkivel normális.

Hogy rátérjek a lényegre, a kérdést pedig azért tettem fel, mert pár ismerősöm mondta, hogy a kultúrális különbségek inkább együttélésnél fognak kijönni. Nem tudom mennyi igaz ebből, de mennyi esély van rá hogy ha (jó lehet irreális) problémák adódnak akkor mondjuk durván bánik velem? Vagy nem is tudom. Most valahogy így elkezdtem rajta gondolkodni, hogy mi van ha kiderülnek róla más dolgok is meg ilyenek.

20/l és 23/f

2016. júl. 27. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Akkor leszel bajban, ha találkozik a cigányokkal... "Zsáj rokonzsák!"
2016. júl. 27. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Durva bánásmód bármelyik más kapcsolatban előfordulhat. Vannak olyan pasik, akik egy ideig, akár évekig teszik a szépet, aztán mutatják meg az igazi énjüket. Ez benne van nálatok is. Ha értelmesen végig gondolod, mérlegeled, hogy mit jelen nálad a durva bánásmód, nálad mennyire elfogadott, és tudsz lépni. Mivel itt él évek óta, én nem számítanék megoldhatatlan, életbe vágó különbségekre.
2016. júl. 27. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
A konfliktusok nagy része összeköltözéskor jön elő. Az én vőlegényem török, mégsem volt ebből semmi konfliktus. Viszont fel sem merült bennem, hogy durván bánna velem.
2016. júl. 27. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
25%

Nekem evekig volt neger lakotarsam, jo baratok vagyunk most is, semmilyen nagyobb problema nem volt vele, nagyon rendes ember. Szinte maniakusan imadta es tisztelte a fehereket, a feher kulturat, lelkileg tiszta olyan volt mint egy feher ember csak koromfekete bore volt :D Amugy nagyon jol kijottunk. Egyebkent ha kulonbozo a kulturatok csak akkor fog mukodni a kapcsolat ha az egyik alkalmazkodik a masikhoz, kulonben problemak lesznek, nem veletlen hogy az ilyen kapcsolatok 80% a par even belul felbomlik.

Egy tanacs: ha muszlim az illeto keruld el jo messzire.

2016. júl. 27. 19:56
 5/7 fru_ ***** válasza:
100%
Együttéléskor MINDEN sokkal intenzívebben előjön, de nem is baj az.
2016. júl. 28. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:

igen sok minden elo fog jonni DE ha szertitek egymast akkor alkalmazkodtok. Azindiai kultura csodaszep a hinduizus bekes vallas es vilagnezet

DE olvass utana a nok szerepe egeszen mas ebbol baj lehet de ha elore tudod mit var toled keszulhetsz ra

2016. júl. 28. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Hát jobb ha óvatos leszel. Hiszen lehet hogy most a szép és kedves oldalát mutatja. Majd amikor össze költöztök előjön hogy uralkodni akar rajtad. Hogy elvárja majd hogy te alkalmazkodj. Semmit nem lehet előre tudni. Legyél óvatos. Úgy menj bele egy ilyen kapcsiba ha kitudsz szálni belőle ha baj lesz.
2016. júl. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!