Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok van gond a reggeli "szundi-gomb-nyomogatással"?
Párom másfél órával előbb kel, mint én.
Szundizással 2 és fél.
Sajnos én is megébredek, de vissza aludni nem tudok, márcsak az 5 percenkénti ébresztés miatt sem.
Van erre valakinek valami praktikája?
Nem szeretnénk, ha valaki a nappaliban aludna.
Illetve pont ugy, ahogy én igyekszem megérteni, hogy neki ez így megy, ő is próbálja minimalizálni a kinyomások mennyiségét.
A füldugó nem marad bent reggelig, utána meg már mindegy.
Úgy próbáljuk csökkenti a feszültséget, hogy mielőtt kikel az ágyból, pár percig osszebújunk, de jobban szeretnék olyankor aludni inkább 😁
Nálunk is ugyanez a szitu, itt én vagyok a szundis.
Két dolog változott, mióta összeköltöztünk: egy óra helyett "csak" 40 perc a szundi (nálam úgy néz ki, hogy 20 percenként van beállítva ébresztő, és háromszor öt perc szundi megy mindegyikre), illetve a legelső "kört" leszámítva a többi már csak rezeg, zene nélkül.
A húsz perccel későbbi indítás miatt eleinte folyton elaludtam, de kezdek hozzászokni. :) Illetve igazából az első (hangos) ébresztőket olyan rutinosan nyomom ki, hogy fel se ébredek rá :'D, tényleg csak az első hangok nyikkannak, szóval páromat nem ébreszti - és "megtanultam" meghallani a rezgést is, így az ébresztő funkciója megvan, 30-40 perc körül már ki tudok mászni az ágyból. Párom kicsit forgolódik, de már ő sem ébred fel igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!