Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok van gond a reggeli "szundi-gomb-nyomogatással"?
Párom másfél órával előbb kel, mint én.
Szundizással 2 és fél.
Sajnos én is megébredek, de vissza aludni nem tudok, márcsak az 5 percenkénti ébresztés miatt sem.
Van erre valakinek valami praktikája?
Nem szeretnénk, ha valaki a nappaliban aludna.
Illetve pont ugy, ahogy én igyekszem megérteni, hogy neki ez így megy, ő is próbálja minimalizálni a kinyomások mennyiségét.
A füldugó nem marad bent reggelig, utána meg már mindegy.
Úgy próbáljuk csökkenti a feszültséget, hogy mielőtt kikel az ágyból, pár percig osszebújunk, de jobban szeretnék olyankor aludni inkább 😁
:D :D Az lenne még szép, elkezdene nekem reggel futkosni valami után :D
Az a baj, hogy ő simán visszaalszik 5 percekre, csak én nem. 10x is.
Már mutattam neki cikkeket is, hogy élettanilag milyen rossz is ez, de ha neki nem megy a kippattanás, akkor nem megy. Én is akkor kelek, amikor kell, elsőre, de nem vagyunk egyformák.
Ezt a levágott füldugót még kipróbálom, hátha jó lesz :)
6.55kor kell kelnem, 6.47ês 6.50 a két êbresztöm,de félkor màr fent szoktam lenni, kimegyek mosdóba, az ébresztök közül csak a màsodikat hagyom, hàtha visszaalszom.
50-55 közt az a Szent Öt Perc, a reggel legjobb része, amolyan tök ügyesen felkeltem, feküdhetek a melegben még picit :D
a szundi undorito dolog, faradtabb szoktam töle lenni, mint, ha simàn csak felkelek.
Az hogy nem megy a kipattanás, meg hogy egy órát baromkodik a felkeléssel nagyon nem ugyanaz.
Én sem tudok kipattanni, ezért van 2 beállítva, ha netán az első után meg visszaaludnék.
Erről sűrgősen le kéne szoknia, nem csak miattad, neki se jó, hogy az utolsó 1 óra alvása ilyen zaklatott. Persze, hogy fáradt meg nyomott.
Este mikor fekszik, reggel mikor kel? Lehet kicsit korábban kellene lefeküdni, mert nem alussza ki magát, azért érez ennyire késztetést, hogy meg tovább aludjon. Plusz ha az ébresztő se szólna 1 órával korábban, még kipihentebb lenne.
Próbáljátok meg fokozatosan csökkenteni ezt a "szundi időszakot", és szépen lefogyasztani 10 max 15 percre.
Értem én, hogy össze kell simulnotok, meg el kell fogadni egymás dolgait, szokásait, de nem gondolom, hogy egy felnőtt ember 1 órás felkelési szerencsétlenkedését pártolni kellene.
Meg e szerint váltani munkahelyet, hogyha egyidőben kell kelnetek akkor de jó, mehet a "szundizás"? Ne már....
Persze, nem ugyanaz, hogy pár percig vagy egy órán át.
Természetesen úgy, ahogy én próbálom tolerálni ezt, ő sem szivat direkt, azért próbál minél kevesebbet nyomogatni.
Tudjuk hogy ez nem tesz jót, nem is erről volt szó, csak tippeket vártam, hogy akinél van hasonló, van-e valami tuti tippje, mint pl.a külön szoba vagy a füldugó.
A munkakehely váltás meg amúgy is félig-meddig aktuális, azért mondtam félig viccesen, hogy ha már új lesz, ne korán kezdjen :D Nem emiatt merült fel az új munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!