Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Reggeli nyűgösség, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli nyűgösség, hogyan szüntessük meg?

Figyelt kérdés

Most költöztünk össze a rosszul alvó szerelmemmel. Nem elég, hogy minden alkalommal felébred, ha akár megmozdulok vagy feljön a kutyánk vagy le megy vagy kimegyek pisilni de reggelre már baromira nyűgös ettől. Kimászom a kutyát kivinni, pisilni, megnézem a gyerekemet és utána bebújok mellé, amitől megint felébred. Ha nem megyek vissza akkor azt mondja, hogy utál egyedül felébredni, hogy nem vagyok mellette. Azt mondta, hogy rágjuk át a reggeli dolgokat, hogy mi hogy legyen.

Én viccesen azt mondtam neki, hogy vigye ki ő az ebet és keltsen ő engem egy finom kávéval de igazán nem tudom, hogy ezt a minden reggeli morcos nyűglődést hogyan szüntessem meg. Már volt olyan, hogy egy napig nem is szólt hozzám mert 2x szólalt meg a telefonomon az ébresztő.

2018. aug. 15. 15:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Áh, szóval elvált gyermekes anyuka vagy, és tűzön vízen keresztül elnézed, hogy örökbe fogadtál egy kb másik gyereket, aki kedvére hisztizik, és...még csak a kávét sem vinné neked az ágyba :D

Keeeeeellllllllllemetlen :D

2018. aug. 15. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj együtt aludni. Ismerek olyan párt, akik kiváló minőségű életet élnek együtt, de nem alszanak egy ágyban.
2018. aug. 15. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Kidobod ezt a hisztis pasit, meg is van oldva minden. :D
2018. aug. 15. 16:04
 4/11 A kérdező kommentje:

Semmi sem elég jó nektek :D ha hiszti van az a baj, ha konstruktívan akarjuk megoldani az a baj. Így is baromi nehéz közös életet kezdeni együtt, egy megrögzött agglegénnyel, aki meglépte, hogy összeköltözzön egy kisgyerekes anyukával. Nem tűzön vizen de azért elég sok mindenre vagyok nyitott a problémák megoldásával kapcsolatban mert szeretem nagyon és ő is nagyon igyekszik sok mindenben.

2018. aug. 15. 16:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Remélem a marokba röhögők mind olyan szingli csajok, akik soha nem akasztanak le egy ilyen kaliberű pasit, mint az enyém :D amúgy közös a lakásunk és nem ezért de nem fogjuk egymást "kidobni"
2018. aug. 15. 16:15
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
külön ágyat javaslok, vízmajor esetén külön szobát.
2018. aug. 15. 16:16
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

"Már volt olyan, hogy egy napig nem is szólt hozzám mert 2x szólalt meg a telefonomon az ébresztő."

Ez aztán az álompasi a köbön, na ne röhögtess XD

2018. aug. 15. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

A második válaszodból gondolom, hogy csak troll vagy.

Ha nem, akkor nagyon sajnálom a gyereked.

Van barátom régóta-nem mintha ez határozná meg az ember minőségét, bár úgy látszik neked még egy ilyen lúzert is nehéz volt összekaparnod.

2018. aug. 15. 16:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg vigyél neki te kávét reggel
2018. aug. 15. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Vannak egyedek akik reggel nyűgösek, de akkor nagyon. A miértje: mert éjjeli bagoly, és nem fekszik le időben, és folyamatosan kialvatlan. Ezt mutatja a sokszor felriadás is.

Az ilyen embert fel kell keltegetni, apránként, és a kezébe nyomni a kávét, és utána elosonni, hagyni hogy magához térjen, ami lehet 15-20 perc is. És ha felébred, és magához tér már nem is morgós, hanem hálás, hogy szépen keltegetted:D

Ennyi a titok.

De ha extrán elkezded az ilyen egyedet cseszegetni akkor még lehet, hogy elküld a sóhivatalba is téged:D

2018. aug. 15. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!