Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli nyűgösség, hogyan szüntessük meg?
Most költöztünk össze a rosszul alvó szerelmemmel. Nem elég, hogy minden alkalommal felébred, ha akár megmozdulok vagy feljön a kutyánk vagy le megy vagy kimegyek pisilni de reggelre már baromira nyűgös ettől. Kimászom a kutyát kivinni, pisilni, megnézem a gyerekemet és utána bebújok mellé, amitől megint felébred. Ha nem megyek vissza akkor azt mondja, hogy utál egyedül felébredni, hogy nem vagyok mellette. Azt mondta, hogy rágjuk át a reggeli dolgokat, hogy mi hogy legyen.
Én viccesen azt mondtam neki, hogy vigye ki ő az ebet és keltsen ő engem egy finom kávéval de igazán nem tudom, hogy ezt a minden reggeli morcos nyűglődést hogyan szüntessem meg. Már volt olyan, hogy egy napig nem is szólt hozzám mert 2x szólalt meg a telefonomon az ébresztő.
Áh, szóval elvált gyermekes anyuka vagy, és tűzön vízen keresztül elnézed, hogy örökbe fogadtál egy kb másik gyereket, aki kedvére hisztizik, és...még csak a kávét sem vinné neked az ágyba :D
Keeeeeellllllllllemetlen :D
Semmi sem elég jó nektek :D ha hiszti van az a baj, ha konstruktívan akarjuk megoldani az a baj. Így is baromi nehéz közös életet kezdeni együtt, egy megrögzött agglegénnyel, aki meglépte, hogy összeköltözzön egy kisgyerekes anyukával. Nem tűzön vizen de azért elég sok mindenre vagyok nyitott a problémák megoldásával kapcsolatban mert szeretem nagyon és ő is nagyon igyekszik sok mindenben.
"Már volt olyan, hogy egy napig nem is szólt hozzám mert 2x szólalt meg a telefonomon az ébresztő."
Ez aztán az álompasi a köbön, na ne röhögtess XD
A második válaszodból gondolom, hogy csak troll vagy.
Ha nem, akkor nagyon sajnálom a gyereked.
Van barátom régóta-nem mintha ez határozná meg az ember minőségét, bár úgy látszik neked még egy ilyen lúzert is nehéz volt összekaparnod.
Vannak egyedek akik reggel nyűgösek, de akkor nagyon. A miértje: mert éjjeli bagoly, és nem fekszik le időben, és folyamatosan kialvatlan. Ezt mutatja a sokszor felriadás is.
Az ilyen embert fel kell keltegetni, apránként, és a kezébe nyomni a kávét, és utána elosonni, hagyni hogy magához térjen, ami lehet 15-20 perc is. És ha felébred, és magához tér már nem is morgós, hanem hálás, hogy szépen keltegetted:D
Ennyi a titok.
De ha extrán elkezded az ilyen egyedet cseszegetni akkor még lehet, hogy elküld a sóhivatalba is téged:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!