Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg fickó vagyok, s a barátom nagyon sokat hisztizik, mit tegyek?
Hát mondjuk nem vagyok hisztis férfi, csak hisztis lány, de azért hátha tudok mondani valami hasznosat...
Nálam az segít, ha a hisztim során csendesen elvan mellettem a barátom, hagyja, hogy kitomboljam magam, és miután lenyugodtam, megkérdezi, hogy most valójában mi is volt a gond. Gyakran magamtól is rájövök, hogy hülyeség. De azt is képes velem megbeszélni. Szerintem ez jobb módszer, mintha megütne, bár biztos, hogy egy-két (szerintem igenis jogos) pofontól észre térnék ilyenkor :D de többet ér a kapcsolat szempontjából a társalgás.
Jobbat nem tudok, sajnálom. :S
Max nálam az is segít, ha megcsókol, ezzel fojtja belém a szót, és utána szerelmeskedünk egy sort :D Utána valahogy mindig elfelejtem, mi volt a gond ;)
Nem vagytok túl sokat együtt?
A hosszabb kapcsolatok titka szerintem az elégséges külön program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!