Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok és nagyon tetszik nekem egy srác de nagyon sok év van közöttünk !

Az lenne a story hogy én most vagyok 16 éves és megtetszett nekem durván 2 hete egy 35 éves srác munkahelyén ismertem meg és beszéltünk is de van neki barátja ( Ő is meleg ) Beszéltünk kettőnkről is de azt mondta hogy van pasija de nem csalná meg sajnálja. És én nem tudok kiszeretni belőle Lenne esély valahogy arra h elcsábítsam akár hosszú távú akár alkalmi kapcsolat ra vagy muszáj lemondanom róla ha a 2. Adjatok tippeket köszönöm

Kérem azokat akik nem a kérdéssel kapcs ban akarnak ide nem tartozó üzenetet írni az vagy ne írjon vagy Privátban !

2013. márc. 9. 15:39
 1/2 canadafan ***** válasza:
100%

Szerintem hagy őket békében ne akard elcsábítani. Nem hiszem, hogy olyan jó érzés lenne neked 3.-ként hacsak nem rajongsz a megalázó helyzetekért. De legalább kiderült, hogy rendes a srác, és később ha szakítanak akkor még lehet valami. Bár elég nagy a korkülönbség, úgyhogy komoly dologra eleve nagyon minimális esély van köztetek.

A fejedben döntsd el, hogy akkor erről le kell tenni és nézz szét a világban ezer másik pasi van aki szabad. (32n)

2013. márc. 9. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
83%

"azt mondta hogy van pasija"

Itt véget is ér a sztori.

2013. márc. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!