Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ebben az esetben? Távkapcsolat témakör lehetne a kérdés.
190 km télleg sok, de az én kapcsolatom is 100 km-ről indult és azóta együtt vagyunk (4 év).
Ha ő az igazi, neki pedig te akkor úgyis együtt maradtok. Ha nem akkor meg nincs gond.
Kedves kérdező, nagyon előreszaladtál az időben és olyasmi miatt aggódsz ami a jövő zenéje. Figyelj! Előbb vegyétek fel a kapcsolatot fb-on és ha megkedvelitek egymást így is (mert mindannyian tudjuk hogy részegen bulizgatva nem minden ugyanolyan mint nappal) akkor majd a sráccal kitaláljátok, hogy mi legyen a továbbiakban. Attól még, hogy esetleg úgy döntetek nem tudtok most "járni" lehettek jóban és ha tényleg egy fontos kapcsolat akkor később még simán dobhatja azt az élet, hogy közelebb kerültök egymáshoz földrajzilag is.
Nekem annyi idősen mint te volt ilyen "távoli barátom" évente kb egyszer találkoztunk és akkor nagyon örültünk egymásnak és jól éreztük magunkat. Nem olyan rossz dolog az így sem;)
Szia!
Átérzem a helyzeted, én épp ezért mentem bele nehezen a mostani kapcsolatomba, hiszen mi is kb ennyire, azt hiszem, 180 km-re lakunk egymástól. Hidd el, ha tényleg szeretitek egymást, meg lehet oldani, mi másfél éve csináljuk ezt. Működhet a dolog nagyon is, ha mindketten úgy érzitek.
Ha komolytalan a dolog, és egy kis kaland volt csak (ha csak az egyikőtök részéről, akkor is), akkor nem érdemes emiatt aggódnod.
Hidd el, meg lehet oldani a találkozást, bár nem az átlagos, a legkönnyebb módon, de mégis. (:
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!