Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már ilyen nehéz helyzetben?
Közel három éve vagyok kapcsolatban, de nem működik úgy, mint kellene... Három hónapja az interneten megismertem egy srácot, találkoztunk. Második alkalommal elmondtam neki, hogy nem vagyok egyedül.Addig arról volt szó, hogy együtt leszünk párként, és utána is.Csak közben telt múlt az idő, heti rendszerességgel találkozunk, eleinte hetente többször is, mert másik városban lakik.Most ott tartunk,hogy még mindig kapcsolatban vagyok,pedig döntenem kellene,tudom,hogy a másikat akarom,de mégsem vagyok egyedül.Ebben a helyzetben mindenki szenved és nagyon nehéz.Nem elég a távolság, még viták is vannak,de tudom,hogy ha többször látnánk egymást,és könnyebben kijönnénk,ha egyedül lennék.Egyszer azt mondja velem szeretne lenni párként,máskor meg,hogy nem.Volt hogy szexkapcsolatot akart,aztán mégsem.Emiatt is nehéz a döntés,hogy így úgymond ugrál érzelmileg.Azt nem értem még,hogy például fenn vagyok még azokon az ismerkedős oldalakon, és ugyanazt csinálja, amit én.Ő előtte nem volt ilyesmi oldalakon fenn.Mire jó ugyanazt tenni?
Nem kérek kioktatást, mert tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok jó ember, de ember vagyok, vannak hibáim, ahogy mindenkinek.Csupán tanácsokra, véleményekre vagyok kíváncsi.Nem ezektől függ a dolog,de szélesebben körben, és több vélemény által hátha felnyílik a szemem.
Ne haragudj, kétszer elolvastam, de nem tudom értelmezni... Ki kivel van? Ha a régivel nem működik akkor szakítás. Ha csak felmerül egy másik kapcsolat lehetősége a fejedben akkor az aktuális kapcsolat számodra már nem működik ebből következik a fent említett szakítás.
Csak nehogy a két szék közül a földet illesd a popsiddal...
Onts tiszta vizet a poharba.
Amig te nem veszed komolyan a dolgokat mas sem fog teged komolyan venni, Nem ertem miert varod el tole, hogy egyertelmu legyen erzelmileg, ha te eppen ket pasival vagy, es tarskeresokon nezelodsz ujabb lehetosegek utan.
2-es: Én vagyok két sráccal tulajdonképpen.Egyikkel közel három éve,a másikkal három hónapja-vele hetente találkozom-most már.
4-es: Nem székesfehérvári vagyok.
Nagyon szeretnék azzal lenni,akit nem rég ismertem meg,mindenki mondogatja,hogy szakítsak a jelenlegivel,de nekem nagyon nehezen megy az ilyesmi sajnos.Bár tudom,hogy később ebből még nagyobb fájdalom lesz,ahogyan telik az idő.
ha segít valamit:
az én párom speciel olyan, mihelyst meg tudta volna, h van valakid, ahelyst dobott volna. szóval aki elfogad ezzel a felállással, az őt jellemzi.
nekem nem kellene olyan pasi, akit csak így kispadra lehet tenni, meg elővenni.
A 2. srácnak valószínűleg nem tetszik, hogy nem ő irányítja a helyzetet, ezért próbál meg provokálni vagy féltékennyé tenni azzal, hogy ismerkedős oldalakra regisztrál meg "ugrál érzelmileg".
Voltam már ilyen helyzetben, nincs más teendő, el kell hagyni a régit és még alakulhat jól az új sráccal ha nem húzod sokáig az idegeit.
8as:Ő nem tudja,hogy van valakim.Néha úgy tűnik,hogy sejti,de akkor nem értem miért nem mondja.Ámítja magát.Pedig már egy ideje nem olyan a kapcsolatunk,csak vagyunk.Szex sincs,a másik sráccal az is nagyon jó.
9-es:Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!