Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 15 évesen? Esélytelen lenne? :/
Megismertem egy nagyon kedves, helyes fiút, szerinte is aranyos vagyok és szép. Egy hete beszélgetünk folyamatosan, és kezdem azt észrevenni, hogy belezúgok. Szinte ugyanaz az érdeklődési körünk, mindenben egyetértünk... a gond a távolság. Mondta, hogy az előző barátnőjével is távkapcsolatban volt, de a lánynak ez nem tetszett, pedig minden hétvégén lejárt hozzá. :( Köztük is 200 km volt kb. a távolság. Esélytelen lenne, hogy járjunk, inkább felejtsem el? :/
Mindenhogy ő az akiről álmodom, teljesen tehetetlen helyzetben vagyok. :(
én 15 voltam, 120 km volt köztünk, kicsit több, mint 7 hónapig bírtuk (de a szakításban sajnos a szülök viselkedésének is nagy szerepe volt :/)
szép volt, jó volt, de mégegyszer nem vállalnám be
L
Szerintem menne! Egy próbát mindenképp megér ;)
16/F
16 évesen jöttem össze egy fiúval, aki 150 km-re lakott tőlem. Hetente találkozgattunk az elején, aztán hol ez, hol az jött közbe, és néha kimaradt egy-egy hét. Megoldottuk mindig ennek ellenére, hogy azért találkozzunk valahogyan. Másfél évig jártunk, megkérte a kezem, mikor 18 éves voltam... és az után lett vége. Fiatal voltam még, nem gondoltam bele csomó mindenbe. És én is csak azt tudom mondani, amint az egyik előttem válaszoló: szép volt, jó volt, de még egyszer nem csinálnám végig.
A kérdésre pedig pontosabb választ adva: működhet, ha mindketten nagyon akarjátok, de csak keveseknek sikerül.
23/L
mi is ugyan ilyen helyzetben vagyunk.igaz,most volt egy hete,hogy együtt vagyunk,de már egy hónapja van valami..azóta kb. heti rendszerességgel találkozunk.most hétvégén viszont nem tudunk találkozni,szóval már padlón vagyok.:(
de amúgy ha kibírjátok és bíztok egymásban,szerintem nem lenne esélytelen.:)
Szerintem müködne:)
én is 15 vagyok lassan fél éve leszek távkapcsolatban és a köztünk lévő távolság dúrván 250km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!