Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat 15 évesen? Esélytelen lenne? :/
Megismertem egy nagyon kedves, helyes fiút, szerinte is aranyos vagyok és szép. Egy hete beszélgetünk folyamatosan, és kezdem azt észrevenni, hogy belezúgok. Szinte ugyanaz az érdeklődési körünk, mindenben egyetértünk... a gond a távolság. Mondta, hogy az előző barátnőjével is távkapcsolatban volt, de a lánynak ez nem tetszett, pedig minden hétvégén lejárt hozzá. :( Köztük is 200 km volt kb. a távolság. Esélytelen lenne, hogy járjunk, inkább felejtsem el? :/
Mindenhogy ő az akiről álmodom, teljesen tehetetlen helyzetben vagyok. :(
Nekem is volt egy 200 km-es távkapcsom. A kulcsszó a VOLT-on van sajnos. :/ Mi nem tudtuk a heti találkát megoldani, elég ritkán találkoztunk, és volt, hogy beszélni is alig tudtunk (fb, telefon stb.). Sokszok szakítottunk-összejöttünk, de végül januárban vágleg (?) szakítottunk. Most pénteken megint fogunk találkozni, mert megyek a nagymamámhoz, ahol ő is lakik... :S Félek.
Nektek sok sikert!!! :)
ugyan ilyen helyzetben vagyok... 14/L.
Szóval, mondhatni megértelek^^
mondjuk velem (?) az a baj, h nem engednek a szüleim...
Ohh.:/ Gondolom ez olyan se veled, se nélküled kapcsolat.
Sajnos eléggé úgy áll, hogy engem sem engednek el... A szülők szerint 15 évesen még fiatalok vagyunk az egymásnál alváshoz. Nem az, hogy nem bíznak bennem, mert bíznak, de végeredményben ő is egy fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!