Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ezzel a fiúval?
Úgy kezdődött, hogy már szeptemberben el kezdett piszkálni. Elvette a tolltartómat, lökdöste a székemet, elvette a könyveimet, stb... (aztán vissza hozta őket)
Aztán Facebookon is írogatot, pl.: "szöröshonajjúúú :DDDD"
igazán kedves.
Aztán ilyet: "Teccel nekemm mar regotaa".
Nem válaszoltam.
Aztán már ezt írta: "Sziaa Járunk?"
Itt már ledöbbentem, talán mert legbelül tetszett, de abban sem voltam biztos, hogy komolyan gondolja-e, meg minden...Még most sem tudom, hogy tetszik-e vagy nem, de most már egy nagy baromnak tartom magam, mert elment másik suliba. Így 7. évközbe. De egy településen lakunk, szóval néha-néha találkozunk. És én is abba a suliba készültem (és talán még készülök) 8. vége után...
én tényleg nem tudom, mit tegyek. Íjak neki? Mit? Egyáltalán érdemes-e még?
Már csak azért is ledöbbentem a levelén, mert nem vagyok az osztály nagymenője, nem vagyok plázacica. De talán mégis volt valaki az osztályban, akit a belső érdekelt.. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy ronda banya vagyok, mert egyáltalán nem, csak lebecsülnek).
Akkor is egy baromnak tartom magam, és ha visszaforgathatnám az időt válaszolnék neki. De mit? Szerintem pozitívat....
Óóóóó, ezek elég különbözőek..
Őszintén szólva az utolsó válasza tetszett a legjobban, de mindegyik tanácsot úgysem tudom teljesíteni...
Hogy tetszik-e azt nem tudom, de talán az igen felé hajlok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!