Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne még tennem, hogy végre egy ronda lány járjon egy magamfajta ronda fiúval?
Próbálkoztam személyesen, próbálkoztam facebook-on is, de valahogy nem kellek én egy lánynak sem, mindenki lerondáz, elutasít, úgy bánik velem, mint a kutyával a külsőm miatt és amikor ide feltettem képet, akkor is sokan azt hazudták kegyelemből, hogy nem is vagyok ronda, de egy kevés lány őszintén megírta, hogy nem vagy vonzó, szép srác és próbálkozzak a csúnya lányoknál, de valahogy mégsem kellek a csúnyának sem, akkor mégis hol találhatnéké barátnőt végre valahára?!
már nagyon el vagyok keseredve, hogy engem egy lány sem tud szeretni a külsőm miatt, pedig belül tele vagyok szeretettel, érzésekkel, csak ezt jól elrejtem, de egyre nehezebb már így élni.
jaj, végre valami izgibb kérdés:)
-a barna
-nem! a kék!
hát haver, téged már senki nem vesz komolyanXD
menj inkább le a térre, és ismerkedj
Ne írj több ilyen kérdést!
Sztem ezt kellene tenned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!