Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki találkozott már olyan 18 feletti nővel, akinek bejöttek az aranyos, kisfiús külsejű, aranyos fiúk, vagy ilyen lány nem is létezik és csak a tini kislányok rajonganak a magamfajta srácokért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 15:48
2/12 anonim válasza:
Nekem az ilyen srácok jönnek be, de én is ilyen típus vagyok, csak lányban... :D
3/12 ASOT válasza:
miért? te 25 éves létedre úgy nézel ki mint Justine Biber?
5/12 anonim válasza:
A 30 körüli nőknek bejöhet, főleg ha nincs gyerekük.
6/12 anonim válasza:
Régen nem a külső számít, csak azt hiszi mindenki. A buta tini lányokkal meg ne foglalkozz.
7/12 anonim válasza:
velem ez volt a helyzet, amikor 15-16 voltam, anyám barátnői állandóan mondták anyámnak hogy milyen helyes a fiad, milyen jó pasi lesz -.-
8/12 anonim válasza:
kisfiús külsejű aranyos fiúkat én a barát zónába tartom. L/20
9/12 A kérdező kommentje:
Nálam genetika is nagyrészt benne van a dologban. Egyébként nekem is sokszor mondták kiskoromban milyen szép fiad van, apámnak, persze nem gondoltam volna, hgoy azért, mert bejövök nekik, inkább csak kedveskedésből mondhatták szerintem.
Csak az a baj, hogy én huszonévesen őszintén szólva már unom, hogy ilyen kislányok, 13-15 év körüliek tapadnak rám maguktól. Buliban is egy 13 éves mászott rám, nagyon kínos és törvényellenes, természetesen mindig elutasítom őket, annyit nem érnek, hogy börtönbe kerüljek miattuk. Ezért is lennék kíváncsi, hogy hol találhatnék olyan felnőtt nőt, akit a tini fiús külsőmmel is vonzódna hozzám, ha van egyáltalán ilyen.
2012. nov. 3. 16:13
10/12 ASOT válasza:
frizura változtatás?? ruhatár csere?? egy kis izmosodás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!