Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szép 17év körüli lány aki kedves, aranyos, de még nem volt barátja?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 22:38
1/16 anonim válasza:
16 éves vagyok.. nem vagyok szép sztem de mások szerint igen.. biztos csak kamuznaak :D
tudom magamról hogy kedves,aranyos vagyok és még nem volt barátom...
most lett volna egy kapcsolatom ami majdnem összejött de csalódtam egy nagyot a srácba.. kiderült hogy csak azért akart velem összejönni hogy lefeküdjek vele.. :S
3/16 anonim válasza:
ez a "mások mondták h szép vagyok" = csunya vagy :(
6/16 anonim válasza:
18 évest ismerek!
minek kell neked iylen bnő?
7/16 anonim válasza:
én 17 vagyok, egy barátom volt eddig, de csalódás lett a vége mert elhagyott egy másik lányért akit megdughat:S
Na de hiába a normális lányok így járnak
8/16 anonim válasza:
jaaj bene szarjak rajtad utolsó...
10/16 anonim válasza:
"Na de hiába a normális lányok így járnak"
ezért a kijelentésért nem tudlak sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!