Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mit kéne még tennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit kéne még tennem, hogy végre egy ronda lány járjon egy magamfajta ronda fiúval?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam személyesen, próbálkoztam facebook-on is, de valahogy nem kellek én egy lánynak sem, mindenki lerondáz, elutasít, úgy bánik velem, mint a kutyával a külsőm miatt és amikor ide feltettem képet, akkor is sokan azt hazudták kegyelemből, hogy nem is vagyok ronda, de egy kevés lány őszintén megírta, hogy nem vagy vonzó, szép srác és próbálkozzak a csúnya lányoknál, de valahogy mégsem kellek a csúnyának sem, akkor mégis hol találhatnéké barátnőt végre valahára?!

már nagyon el vagyok keseredve, hogy engem egy lány sem tud szeretni a külsőm miatt, pedig belül tele vagyok szeretettel, érzésekkel, csak ezt jól elrejtem, de egyre nehezebb már így élni.

2013. febr. 24. 17:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy a lányoknak akiket lecsúnyázol épp olyan rosszul esik,mint neked ha lecsúnyáznak?ha ennyire leírod magad, meg a leendő partnered akkor soha senkinek sem kellesz majd! Legyél igényes! Mert a szövegedből az igénytelenség jött le:/ persze ez nem bántás! de törődj magaddal és akkor veled is törődnek majd!:)
2013. márc. 10. 14:58
 12/12 dankon válasza:

Szép és a csúf-ismered a mesét vagy nem.

ha akarod én elviszlek valahova ha van némi kész kp-de még mindig jobban jösz ki mint hogy lehuzon valaki és egész életedben büszke leszel.És mindenkinek tetszeni foksz.

EZ NEM MESE.

2013. máj. 24. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!