Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok még egyetemista, de szeretek könyvtárba járni - fiú létemre - akkor van esélyem korombeli értelmes, kedves és csinos lányokkal megismerkedni?
Szerintem járnak. Ha 17 éves lányok érdekelnek, akkor az érettségire/nyelvvizsgára felkészítő könyvek és a lábjegyzetelt kötelező olvasmányok körül sündörögnék a helyedben. Az én időmben (29/N) az ilyen könyveknek nagy keletje volt, gondolom, ez most is így van.
Ha meglátsz egy lánynál egy ilyen könyvet, szerintem megszólíthatod, ha nyelvkönyv, megkérdezheted, mikor, milyen vizsgatípusban vizsgázik, ha tankönyv, hogy milyen szakra készül stb.
Ha esetleg egyetlen/utolsó példány a könyv, akkor megkérheted, hogy szóljon, amikor visszahozza, és akkor telefonszámot cserélhettek...vagy megkérheted, hogy adja oda kis időre lefénymásolni. A kedvességéért cserébe meghívhatod egy teára.
Engem 17 éves koromban nem zavart volna, ha megszólít egy srác a könyvtárban. Úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!