Mit kell tennem, ha össze szeretnék jönni egy fiúval? Amúgy elég kevés az esélyem, mert barátnője van, de tényleg nagyon szeretném. Hogyan?
Ha barátnője van, akkor ne rondíts bele a kapcsolatába. Te sem szeretnéd, ha megjelenne egy harmadik és elmarná a párod.
Maradj nyitott, randizgass fiúkkal, élvezd az életed, és ha náluk véletlen rosszul alakulnak a dolgok akkor lépj. De ne ez legyen a végcél, hanem a saját boldogságod megtalálása. Mert ez a lényeg.
És ezt elérheted nélküle is.
En 20 eves vagyok, a fiu (igazabol fiuk, mert 2 is van) 23. Az egyikkel jartunk kb. 4 honapig, aztan osszevesztunk, most baratnoje lett, en pedig rengeteget gondolok ra, igazabol a pasizas sem megy, mindig a hibakat latom meg a fiukban es persze onmagamban is.
A masik srac nagyon kedves, aranyos, kb. 1 eve nagyon szeretett volna osszejonni velem, en visszautasitottam, majd neki is baratnoje lett. Ez a fiu tokeletes lenne minden szempontbol (jobb is, mint a masik): intelligens, figyelmes, nagyon okos es meg jokepu is :), viszont vele is elszurtam... Sajnos nalunk nem igazan van lehetoseg ismerkedni, nagyon keves a fiu es altalaban mindenki foglalt en meg tulsagosan komolyan veszek mindent, okes, hogy egy nagyvarosban jarok egyetemre, de nem szeretnek itt maradni es otthon ezek a fiuk hozzam valok, foleg a masodik. Sajnos ez igy van, ismerem az embereket es nem igazan talalok olyasvalakit, aki jo lenne hozzam. :| Szeretnem "bevonzani" meg olvastam arrol az uzenetkuldesrol (??) is, csak nem tudom hogyan mukodnek ezek a dolgok es abban sem vagyok biztos, hogy valoban hatasosak-e.
Elnezest, hogy ekezet nelkul irok de most telorol netezek. :)
az agykontroll tanfolyam kézikönyvet érdemes elolvasnod, ott benne van, h hogyan érheted el a céljaidat elmetükre-technikával és szubjektív kommunikációval vagyis telepátiával.
azonban az agykontrollban szabályaiban benne van az is, h úgy kell elvégezni a programozást, h az mindenki számára a legjobb legyen. tehát kívánhatod, h szakítson a barátnőjével, és legyen a tiéd, de ez csak ak fog megtörténni, ha am sem bimbózó a kapcsolata a barátnőjével, és ti ketten együtt tényleg boldogok lennétek. sok sikert ;)
Köszönöm szépen! :) És honnan tudom beszerezni a könyvet? Esetleg letölthető változat? Az lenne a legjobb.
A másik kérdésem, hogy egyszerre a két fiúra nem lehet koncentrálni aztán bejön amelyik bejön alapon? Vagy ez így nem lehetséges? Csak mert nem tudom, hogy melyikkel érdemesebb, vagyis a második srác egyértelműen jobb abból a szempontból, hogy nem megcsalós fajta meg lehetne vele igazán tervezni (de úgy tűnik az ő kapcsolatuk komolyabb, szerintem), míg az első iránt érzelmeim is vannak és az ő kapcsolata nem igazán stabil az alapján, amit a facebook :)) meg az ismerősök mondanak, de ő meg sokkal bulizósabb stb...
Talán nagy hülyeséget kérdeztem.
és mi az az álomkontroll meg a pohárvíz technika?? :S és honnan tölthetném le a könyvet?
köszönöm a válaszokat! Willis, sajnos az én szívem nem mond semmit :)), vagyis na, nem tudom. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!