Mit kell tennem, ha össze szeretnék jönni egy fiúval? Amúgy elég kevés az esélyem, mert barátnője van, de tényleg nagyon szeretném. Hogyan?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 11:18
11/17 anonim válasza:
hát persze, h a linket felejtettem el betenni :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!
2011. aug. 17. 23:36
13/17 anonim válasza:
remélem sikerül neked, én is ilyen helyzetben vagyok most! :)
14/17 A kérdező kommentje:
az egyik srác rámírt chaten :D:D, olyan boldog vagyok! talán működött a pohárvíz-technika, még ha nem is 3 napon beül. :D
2011. aug. 22. 22:50
15/17 elsegítő válasza:
ismerkedj meg a fiuval
ha tipikus jóképű szívtipró pasi akkor invitálld majd szexre
ha félénk akkor ismerkesd szeretgesd nézd meg hogy a barátnője mit nem tud
ha büdös paraszt akkor vágd orba ne nagyképűsködjön neked:))
ha ap asi tipikus keményvonalas srác akkor beszéld rá hogy a csaját megcsalni menő kemény dolgo tuti hajlik majd rá
20 év alatti emberekről beszélek itt
16/17 anonim válasza:
Vedd le a bugyid vagy csinálj neki hajas sandwichet.
17/17 Advocatus Diaboli válasza:
Hát a történetedből az jön le, hogy most féltékeny vagy mint az állat, és most el akarod baszni a kapcsolatukat. Most neked vagy semmi se jó, vagy nemtom o.O De sztem agykontrollal meg egyéb baromságokkal társat szerezni... Én azt hittem a szeretet szerepet játszik de látom tévedek sorjábanxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!