Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy meleg fickó vagyok, s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg fickó vagyok, s a barátom nagyon sokat hisztizik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 36 éves férfias, határozott pasi vagyok, a barátom 24 éves. Mostanában nagyon sokat hisztizik, s egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Kérdeztem, hogy mi a baja, de azt mondja, hogy semmi. Állandóan nyűgösködik, s nem tudom meddig birom még. Félek, hogy el fog járni a kezem, mert néha annyira feldühit. Ötletek?

2013. márc. 13. 15:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Ő dolgozik vagy nem?

Mert ha nem vagy utálja akkor lehet be konzul mire haza érsz......és kin vezetjük le.....aki szeret és kéznél van.

2013. márc. 13. 15:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Hát a sex sem megoldás, mert amikor olyanja van, akkor hozzá sem lehet érni, akkor semmi sem jó. Ő most nem dolgozik egyelőre, tanul még.
2013. márc. 13. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
szerintem beszéld meg vele, hogy neked ez így nem OK. ha nem érti meg, viszontlátásra.
2013. márc. 13. 16:20
 14/24 A kérdező kommentje:
De amúgy meg szeretem. Ha esetleg elcsattanna néha 1-2 pofon az gáz lenne? A haverjaim azt mondták, hogy lehet jót tenne.
2013. márc. 13. 16:22
 15/24 anonim ***** válasza:
79%
Lehet megcsal!:( Amúgy beszélj vele, mond h ez így neked rossz. Egy bi srác
2013. márc. 13. 17:10
 16/24 anonim ***** válasza:
39%
Na idefigyel apukám!Az egy dolog hogy egy 36 éves homár vagy , de még hogy a nálad 12 évvel fiatalabb srácot pofon akard vágni azért már több a soknál!Mit vársz ha melegek vagytok?Egy hetero 24 éves srácnak nem szokása hogy hisztizzen, de hát ha ti homoszexuálisok vagytok könyörgöm mit vársz a barátodtól/barátnődtől?Gondolom övé a passzív szerep így jártál!De ne merd megütni mert az élettől úgy is visszakapod majd!És az bizony nem csak egy pofon lesz majd meglátod.. ;)
2013. márc. 13. 22:56
 17/24 anonim ***** válasza:
97%
Én meleg vagyok, és elég hisztis. Ám ha egy jövőbeli barátom akármikor is adna egy pofont, én biztos, hogy azonnal elhagynám . Szóval nem tanácsolom, hogy pofon vágd, de te tudod.
2013. márc. 14. 11:10
 18/24 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj rá jobban oda és mégjobban szeresd! Ne várd meg, míg késő lesz és nem lesz kit!!!

39F meleg

2013. márc. 14. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
Próbálj meg beszélni vele és megtudni miért "hisztizik". Biztos áll valami a háttérben, amiért ezt teszi. Vidd el vacsorázni és beszélgessetek. 27F meleg
2013. márc. 17. 14:10
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
Hasonlo hozzám a bartátod én is olyan vagyok :-) De nem szabad bántani mert engem se bant a pasim.Csak kicsit figyelmesnek kell lened :) 25F meleg
2013. márc. 17. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!