Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy meleg fickó vagyok, s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg fickó vagyok, s a barátom nagyon sokat hisztizik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 36 éves férfias, határozott pasi vagyok, a barátom 24 éves. Mostanában nagyon sokat hisztizik, s egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Kérdeztem, hogy mi a baja, de azt mondja, hogy semmi. Állandóan nyűgösködik, s nem tudom meddig birom még. Félek, hogy el fog járni a kezem, mert néha annyira feldühit. Ötletek?

2013. márc. 13. 15:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ne így állj hozzá, hogy a vita közben hogy csillapítsd le, hanem egyébként.

Egyszer, ha épp nincs semmi, mondjuk hazaérsz, kérdezd meg tőle, őszintén, hogy talán valami baj van, van-e most valami nehézség az életében, amin túl kell-e esnie, hogyan tudsz neki ebben segíteni, ilyenek. (mert bizony könnyen meglehet) Mindenképpen biztosítsd róla, hogy nagyon szereted és te mindig ott leszel neki, nyugodtan támaszkodhat rád. Lehet, egyszerűen csak érzelmileg mélyponton van, most mondjuk én is rettenetesen vagyok, ezt sok minden okozhatja. Mindenképpen írd meg, kérlek, hogy mi lett az eredmény.

Ja, és SEMMIKÉPPEN NE ÜSD MEG!

2013. márc. 17. 22:56
 22/24 anonim ***** válasza:
5%
Lehet megfog neki jonni XD
2013. márc. 17. 22:57
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ne így állj hozzá, hogy a vita közben hogy csillapítsd le, hanem egyébként.

Egyszer, ha épp nincs semmi, mondjuk hazaérsz, kérdezd meg tőle, őszintén, hogy talán valami baj van, van-e most valami nehézség az életében, amin túl kell-e esnie, hogyan tudsz neki ebben segíteni, ilyenek. (mert bizony könnyen meglehet) Mindenképpen biztosítsd róla, hogy nagyon szereted és te mindig ott leszel neki, nyugodtan támaszkodhat rád. Lehet, egyszerűen csak érzelmileg mélyponton van, most mondjuk én is rettenetesen vagyok, ezt sok minden okozhatja. Mindenképpen írd meg, kérlek, hogy mi lett az eredmény.

Ja, és SEMMIKÉPPEN NE ÜSD MEG!

2013. márc. 17. 22:58
 24/24 anonim ***** válasza:
6%
Nem ütném meg, inkább keresnék egy normális kancsót, ha burnyák lennék...
2013. ápr. 24. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!