Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Reggeli nyűgösség, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli nyűgösség, hogyan szüntessük meg?

Figyelt kérdés

Most költöztünk össze a rosszul alvó szerelmemmel. Nem elég, hogy minden alkalommal felébred, ha akár megmozdulok vagy feljön a kutyánk vagy le megy vagy kimegyek pisilni de reggelre már baromira nyűgös ettől. Kimászom a kutyát kivinni, pisilni, megnézem a gyerekemet és utána bebújok mellé, amitől megint felébred. Ha nem megyek vissza akkor azt mondja, hogy utál egyedül felébredni, hogy nem vagyok mellette. Azt mondta, hogy rágjuk át a reggeli dolgokat, hogy mi hogy legyen.

Én viccesen azt mondtam neki, hogy vigye ki ő az ebet és keltsen ő engem egy finom kávéval de igazán nem tudom, hogy ezt a minden reggeli morcos nyűglődést hogyan szüntessem meg. Már volt olyan, hogy egy napig nem is szólt hozzám mert 2x szólalt meg a telefonomon az ébresztő.

2018. aug. 15. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Te sem vag normális, hogyha ezt elnézed neki.

Hülye hisztis pista a barátod.

2018. aug. 17. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!